Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi singl

Rockeri otkrili žešći zvuk u pjesmi 'Bikeri'

rockeri
Foto: PR FOTO
1/2
27.06.2016.
u 17:59

Bend koji je tek nedavno krenuo osvajati domaći eter dosad je dijelio pozornicu s najvećim imenima domaće scene poput Prljavog kazališta, Majki, Psihomodo Popa i mnogim drugima

Glazbena senzacija iz Nove Gradiške, bend Rockeri, napokon predstavljaju svoj drugi singl i spot. Nakon odlične pjesme "Moja si zvijezda vodilja", Rockeri publici otkrivaju žešći zvuk, pjesmu "Bikeri". 

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Mario Vestić, autor poznat po najvećim hitovima Opće Opasnosti, a singl je snimljen, miksan i masteriran u Studiju Mak u Gradištu. Glazbeni producent pjesme je Branimir Jovanovac, a spot potpisuje Marko Zeljković.

Bend koji je tek nedavno krenuo osvajati domaći eter dosad je dijelio pozornicu s najvećim imenima domaće scene poput Prljavog kazališta, Majki, Psihomodo Popa i mnogim drugima, a imaju i velike planove za skorašnje koncerte koje će otkriti uskoro.

Rockeri su: Danijel Kao - glavni vokal i bas gitara, Borislav Živković Bora - gitara i prateći vokal te Dino Podgornjak - bubnjevi. 

>>Opća opasnost sprema spektakl u Zaboku!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije