Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

BB par Romano i Marina prekinuli vezu. Ona se odselila u Istanbul

Split: Doček za pobjednika Big brothera Romana Obilinovića
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
04.01.2017.
u 13:30

Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je i moliti Boga da me netko bombom ne raznese, komentirao je Romano prekid i Marininu selidbu

Ljubav bivšeg nogometaša Romana Obilinovića Žorža i manekenke Marine Raguž rodila se u reality showu Big Brother. Iako je tada bila u vezi, Marina je zbog Žorža ostavila dečka i nakon završetka showa, u kojem je Romano pobijedio, preselila se Romanu u Split.

Idila ipak nije potrajala. Par je prekinuo i Marina se odselila u Istanbul gdje je navodno nastavila manekensku karijeru, a Romano je za 24 sata o prekidu kazao:

– Ja se nisam vidio u toj priči. Što ću ja u Istanbulu? Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je i moliti Boga da me netko bombom ne raznese.

Iako je imao snove o zajedničkoj budućnosti s Marinom, Romano kaže da nije razočaran što je ona odabrala svoj put. 

Prisjetimo se, sličnu sudbinu imala je i ljubavna priča još jednog BB para – Marijane Kovačević i Nikole Nemeševića Nemeša. Marijana se zbog Nikole rastala, zatim su živjeli zajedno i nakon toga prekinuli. No, ljubavi su poslije toga dali novu šansu i sada su u braku.

Tko zna, možda i Žorž i Marina daju novu šansu svojoj ljubavi...

Komentara 2

Avatar Feniks
Feniks
14:01 04.01.2017.

"Manekenka u Istanbulu"! Jeste li normalni?

RI
rijecanin84
14:33 04.01.2017.

potrosili svu lovu, ode mala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije