Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odveli ga zaštitari

Bare vrijeđao publiku pa prekinuo koncert nakon samo jedne pjesme

Goran Bare
Foto: Youtube Screenshot
21.12.2014.
u 22:15

Koncert Majki nije nastavljen, a Barin menadžment rekao je da je sve to dio njegova imidža, javlja 24 sata

Na koncertu Majki u Kanfanaru frontmen benda Goran Bare svađao se s publikomMajke su nastupile nakon predgrupe, pulske grupe Oliver Kovach, javlja Regional Express

– Nakon što je predgrupa odsvirala još jednu pjesmu, u nastavku je započeo i koncert Majki u kojem se odmah osjetilo da je frontman Goran Bare pod vidnim utjecajem alkohola te se je počeo svađati s pojedincima iz publike – piše nezadovoljni gledatelj za Regional Express.

24 sata piše da se Bare popeo na pozornicu u ponoć te da je započeo svađu s jednim mladićem iz publike. Mladića je nazvao kretenom i opsovao mu te je otpjevao pjesmu "Grešnik".

Kako doznaje 24 sata, nakon što je pjesma završila, pjevač Majki nastavio je svoj verbalni obračun s istim mladićem što je zasmetalo ostatku publike pa su počeli zviždati. Bareta je to razljutilo pa je i njih počeo vrijeđati.

– Majke su uspjele odsvirati jednu pjesmu s prekidima, ali je zbog Barina bahatog ponašanja i vrijeđanja publike pogrdnim riječima došlo do prekida koncerta. Uz pratnju zaštitara, Goran Bare ispraćen je iz šatora gdje je nastavio sa svojim neprimjerenim ponašanjem te je skoro doveo situaciju do ruba fizičkog obračuna – piše gledatelj za Regional Express.

Koncert Majki nije nastavljen, a Barin menadžment rekao je da je sve to dio njegova imidža, javlja 24 sata.

>> Vjera je super, al' neki đavo u meni ne da mi da vjerujem u Boga

Ključne riječi

Komentara 18

BL
Blekpanther
23:32 21.12.2014.

Mora da su .stase prekinule koncert!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:16 21.12.2014.

Zanimljivo kako se u zadnje vrijeme malo previše piše o simpatizeru trenutnog hr predsjednika i domicilne mu stranke, malo pre očito, bare reko ovo bare reko ono, koga to zanima, očito je da gori u stranci pa se love i za ovakve nebili im donijeli koji glas više.....

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
23:43 21.12.2014.

Takvi su jugonostalgičari! Nekad seljačine. Nekad lopovi. Nekad lažovi. Al baš nikada dobri ljudi i domoljubi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije