Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivan odmor

Atraktivnim fotografijama Severina pokazala koliko uživa u svojoj omiljenoj ljetnoj oazi

Severina
Foto: Jelena Balić
1/5
29.07.2015.
u 16:38

Drugu godinu zaredom Severina zna koja je najbolja ljetna destinacija u Hrvatskoj

Najpopularnija pop pjevačica regije Severina Vučković pronašla je savršeno mjesto na jadranskoj obali za ljetnu oazu. Proteklih dana Severina je boravila u resortu Punta Skala, nedaleko od Zadra u lifestyle hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, koji je član renomiranog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World".

Uoči ljetne turneje duž cijele jadranske obale, Severina je boravak u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera iskoristila za opuštanje i ''punjenje baterija'' kako bi mogla uspješno izdržati naporan koncertni raspored sve do početka rujna.

Tijekom boravka u hotelu, u njihovom Acquapura SPA razmazila je sva svoja osjetila raznim kozmetičkim tretmanima, dok je turskim hamamom u ravnotežu dovela duh i tijelo.

S obzirom na specifičan način ishrane popularne glazbenice, u restoranima je Severina pronašla gastronomske delicije koje bi osvojile i najzahtjevnija nepca. Proteklih desetak dana uživala je u regionalnoj i mediteranskoj kuhinji. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera svojim je dizajnom i tailor-made uslugom te domaćinskim pristupom svakom gostu u Hrvatskoj postavio nove standarde luksuznog odmora pa stoga i ne čudi da je Severina upravo ovaj hotel odabrala za mjesto svog ljetnog odmora.

>>Severina predstavila singl 'Calimero': 'Prosječan dječji narodnjak koji će postići iznadprosječnu gledanost'

>>Severina vrućim fotografijama najavljuje premijeru spota za novi singl "Calimero"

Ključne riječi

Komentara 14

RI
rikavac
21:23 29.07.2015.

ajde vecernji popusti nas sa tom kurvom vise kako vam ne dosadi vise pisat o njoj.

Avatar ucjena
ucjena
22:32 29.07.2015.

kad stalno jedes jednu hranu, zgadi ti se zauvijek, samo ta hrana to nezna, tako i ova nije svjesna, koliko je dojadila i najzagrizenijim fol fanovima ako ih uopce vise ima, zamisli samo svaki dan, na tanjuru, corba!

Avatar kravata
kravata
16:51 29.07.2015.

Voli ona more, plutajuće čamce i dečke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije