Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi videospot

Atraktivna Petra Kovačević ponovo osvaja u spotu za novu pjesmu 'Nije katastrofa'

petra kovačević
Foto: Promo foto National Geographic
1/5
22.05.2015.
u 15:31

Nakon spota 'Buka galama' sa skoro pet milijuna pregleda na You Tube-u Petra je pokazala kako je itekako svjesna ukusa svoje publike i neumoljivo nastavlja dalje...

Sve popularnija pjevačica Petra Kovačević koja je prošle godine osvojila regiju hitom "Buka, galama" publici će na CMC festivalu u Vodicama predstaviti novu pjesmu u brzom klupskom ritmu - "Nije katastrofa".

Nakon zadnjeg spota sa skoro pet milijuna pregleda na You Tube-u ova mlada pjevačica pokazala je kako je itekako svjesna ukusa svoje publike i neumoljivo nastavlja dalje što je vidljivo po brojnim koncertima svaki vikend diljem Hrvatske i Slovenije gdje je Petra postala apsolutni hit.

Njezini obožavatelji znaju da Petra ponekad zna biti i mali "vražićak", a takve je scene uprizorila i u novom spotu za koji je kao glavnog glumca angažirala svog bivšeg dečka, danas prijatelja Domagoja Golubića (18) iz Novalje na Pagu gdje je odrasla. 

-Mislim da smo na jedan vrlo simpatičan način mojim fanovima dočarali istinitu scenu iz mojeg života. Baš sada čitam po novinama kako se provode maturanti diljem Hrvatske, a ja svoju maturalnu zabavu nikad neću zaboraviti. Domagoj me iznenadio, došao po mene motorom i odvezao me na jednu plažu gdje je on sam pripremio tulum za nas dvoje pa sam, po uzoru na Juliju Roberts - 'odbjeglu nevjestu', u školi dobila dobila novi nadimak "odbjegla maturantica". Sve djevojke koje sad maturiraju mogu zamisliti kakva je to fora, a ja im posvećujem ovu pjesmu da se što bolje zabave baš sada kad od školaraca postaju ozbiljni ljudi- istaknula je zgodna Petra

>>Atraktivna studentica prava samouvjereno kreće u pohod na domaću estradu!

>>Seksepilna Petra Kovačević krenula u pohod na domaću estradu

Komentara 6

Avatar Black_Zero
Black_Zero
21:41 22.05.2015.

nikako ne mogu shvatiti ove mozgove cura... ovako prelijepa i zgodna cura umjesto da bude pametna i bozanstvena, jednostavna i ovakva ljepota pa ... i ona mora biti obicna gola k...

RU
RUS
10:30 23.05.2015.

Nema nam spasa !!!!!!

GA
gazda
17:50 23.05.2015.

čim čujem ovaj melos muka mi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije