Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada 'Moj prvi music pub'

Antonela Doko najbolja je mlada pjevačica!

Antonela
Foto: Facebook
1/3
07.01.2015.
u 12:50

Glazbeni urednik i voditelj Zlatko Turkalj mladoj Antoneli dodijelio je nagradu koja 23 godine u kontinuitetu nosi ime njegove radijske emisije koja se emitira na 2. programu Hrvatskog radija, a koja nagrađuje najbolje pjevače, pjevačice i mlade neafirmirane izvođače.

Riječka pjevačica impresivnih vokalnih sposobnosti, Antonela Doko, dobitnica je nagrade 'Moj prvi Music Pub' za 2014. godinu kao najbolja mlada pjevačica!

Glazbeni urednik i voditelj Zlatko Turkalj je u ponedjeljak, 5. siječnja, dodijelio nagradu koja 23 godine u kontinuitetu nosi ime njegove radijske emisije koja se emitira na 2. programu Hrvatskog radija, a koja nagrađuje najbolje pjevače, pjevačice i mlade neafirmirane izvođače.

Antonela je nagradu zaslužila izvrsnom prošlogodišnjom suradnjom s Dinom Antonićem u pjesmi 'Voli me', te singlom i spotom 'Ludi ti' koji je postao jedan od najemitiranijih spotova u programu CMC televizije zadnjih mjeseci 2014. godine.

Izuzetno talentirana mlada Riječanka je u live emisiji na dodjeli nagrada pjevala uživo, između ostalog predstavila je i pjesmu 'Ludi ti', uz pratnju Katarine Jurić na klavijaturama i gitarista Zvonimira Radišića, te je dobila puno komplimenata iskusnijih kolega Nine Badrić i Zorana Mišića koji su ponijeli nagradu 'Music Pub' za najbolju pjevačicu odnosno pjevača.

>>Turki zbog retromanije - propjevao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije