Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Ansambl L.I.P.E predstavio novi spot za pjesmu 'Zaspi Janko'

lipe
Foto: Screenshot
1/2
16.09.2014.
u 19:00

Nakon osvajanja prestižne međunarodne nagrade World Beat (IMAS), ansambl L.I.P.E. nam predstavlja novi spot za pjesmu ''Zaspo Janko!''

Nakon osvajanja prestižne međunarodne nagrade World Beat (IMAS), ansambl L.I.P.E. nam predstavlja novi spot za pjesmu 'Zaspo Janko!' koja se nalazi na njihovu albumu ''Jednom davno kao i danas''. Album je bio nominiran za Porina u kategoriji Najbolji album etnoglazbe. Ansambl L.I.P.E. ima poseban odnos prema folklornoj glazbi i pomiče granice folklorne glazbe prema najsuvremenijim svjetskim glazbenim trendovima.

Što kažu članice ansambla o svom albumu i o svojoj glazbi:

– Na našem CD-u je ultramoderna ''žestoka'' glazba i razočarat ćemo sve one koji slušaju tradicionalnu folklornu glazbu. Mi smo ansambl koji ne pristaje na kompromise, pjevamo onako kako  mislimo da treba. Smatramo da folklor mora nositi obilježja vremena u kojem živimo te rasti i živjeti u sadašnjosti. Zahvaljujući trojici izuzetnih mladih umjetnika koji su zajedno s nama uživali radeći na ovom projektu, naše pjesme zvuče onako kako smo mi zamislile. Zahvaljujemo Draženu Kurilovčanu, Daliboru Puriću i Zdenku Bašiću – rekle su cure.

Za pjesmu ''Zaspo Janko'', čiji spot možete premijerno pogledati, aranžman za glasove potpisuje Dražen Kurilovčan, glazbeni aranžman i produkcija Dalibor Paurić, a spot je režirao Zdenko Bašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije