Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promovirala organsku kozmetiku

Unatoč privatnim problemima, Anita Dujić izgleda sjajno!

anita dujić veljača
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
17.04.2015.
u 17:25

Tako je lijepa Trogiranka predstavila novu liniju kozmetike Johnny Organic u bistrou Šumski kuhar

Anita Dujić Veljača privlači ovih dana pozornost privatnim životom, navodnim razvodom od Ivana Veljače, ali to je ne sprečava da nastavi s angažmanima.

Tako je lijepa Trogiranka predstavila novu liniju kozmetike Johnny Organic u bistrou Šumski kuhar. Pojavila se ondje uz podršku harfistice Doris Karamatić.

Johnny Organic je prirodna hrana za kožu koja prodire izvana prema unutra te je jestiv. Posebnost ove linije kozmetike je što je napravljena od superhrane te je bez alergena, iritata, u potpunosti prirodna i organska te nije testirana na životinjama.

>>Ljubavi je došao kraj: Razvode se Anita Dujić i Ivan Veljača

>>Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača nose narukvice s porukom anđela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije