Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon showa Tvoje lice zvuči poznato

Ana Rucner poručila Brausu: 'Simpa si, ali moj Vlado je jedinstven, jedan i neponovljiv'

Ana Rucner
Foto: Davor Puklvec/PIXSELL
1/4
15.12.2014.
u 14:13

Iako se u travnju rastala od Vlade Kalembera violončelistica ga još uvijek naziva svojim što ljuti njene fanove koji joj poručuju - pusti Vladu da nađe novu ljubav i novi život

Jedna od trenutno najgledanijih emisija 'Tvoje lice zvuči poznato' zapela je za oko i violončelistici Ani Rucner koja je sinoćnju epizodu gledala s posebnim oduševljenjem. Naime, foto rulet u prošloj epizodi odlučio je da će se jedan od kandidata transformirati u njenog bivšeg supruga Vladu Kalembera pa Ana emisiju nikako nije htjela propustiti.

Priliku da postane Vlado Kalember dobio je Ronald Braus kojeg je Ana na svom Facebook profilu javno pohvalila.Iako joj je Ronald bio simpatičan, Ana je svima jasno rekla da je njezinog bivšeg supruga nemoguće nadmašiti.
-Moj Vlado je jedinstven, jedan i neponovljiv- napisala je Ana u objavi i odmah izazvala burne reakcije svojih Facebook fanova.
-Ana on više nije tvoj Vlado! On je tvoj bivši, a nečiji sadašnji- glasi jedan od komentara ispod Anine objave na koji se odmah nadovezao i drugi sličan komentar. -Zvuči otrcano čak i ako je zbog reklame. Pusti Vladu da nađe svoj život i svoju novu ljubav ako već nije. - savjetovala joj je jedna od njenih Facebook pratiteljica.

Foto: Facebook/ Naš potok

Bivša supruga Vlade Kalembera odmah se uključila u raspravu i odgovorila na komentare.

-Cureee ... Opustite se. To je iz milja, neke sasvim druge kategorije. Nikakva reklama. Divno je ostati blizak prijatelj. Svima vam želim sreću- poručila im je violončelistica.

Unatoč razvodu Ana je ostala vrlo bliska s bivšim suprugom prvenstveno zbog dobrobiti njihovog sina Adriana.

>>Ana Rucner i Vlado Kalember razmjenjivali nježnosti unatoč razvodu!

>>Igor Mešin postaje Rene Bitorajac, a Rene Igor

Komentara 4

DU
Deleted user
18:36 16.12.2014.

Severina sa sluhom.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:49 17.12.2014.

Vlado pjeva " nisam više s njom "

VI
Veliki Ivica
06:40 16.12.2014.

K

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije