Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI FESTIVAL

Ana Opačak: Svatko od nas ima svoje mjesto pod suncem

Ana Opačak
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
23.01.2017.
u 13:54

Ani je ovo drugi nastup na Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 27. siječnja, a na kojem će se predstaviti pjesmom „Daj sad opet“ autorice glazbe i teksta Ines Prajo.

– Sretna sam i počašćena što sam i ove godine među odabranima za nastup na 64. Zagrebačkom festivalu, ponajprije zbog toga što je riječ o manifestaciji s dugačkom tradicijom. Veseli me i to što je moderniziran, tako da je sad, prema mojemu mišljenju, u produkcijskom i organizacijskom smislu u samom vrhu u Hrvatskoj – rekla je pjevačica Ana Opačak, 31-godišnja Splićanka koju pamtimo iz showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“.

Drugi nastup na festivalu

Ani je ovo drugi nastup na Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 27. siječnja, a na kojem će se predstaviti pjesmom „Daj sad opet“ autorice glazbe i teksta Ines Prajo.

– Aranžman i ovaj put potpisuje Ivan Popeskić. Njih dvoje, uz Arijanu Kunštek, čine autorski tim koji potpisuje i preostale pjesme za moj prvi album koji bi ove godine mogao biti gotov i izići pod okriljem Aquarius Recordsa. Zbog poletnijeg ritma pjesma „Daj sad opet“ svojevrsni je nastavak na moj singl „Bam Bam“, ali je potpuno drukčija od svega što sam dosad snimila. Trudimo se svakom novom pjesmom napraviti mali pomak, da i dalje bude prepoznatljiva kao moja, ali opet nova i drukčija – rekla je Ana koja kolege ne gleda kao konkurenciju.

– Svatko od nas jedinstven je na svoj način i svatko ima svoje mjesto pod suncem i publiku – govori pjevačica.

Mislim da se sve događa baš onako kako bi trebalo. Sve ide svojim tijekom bez forsiranja i takav mi tempo odgovara. Sa autorskim timom radim na novim pjesmama za album, sad smo na pola puta i cijeli me kreativni proces jako veseli. Planiram snimiti spot za pjesmu „Daj sad opet“ i već imamo spreman sljedeći singl. Na vidiku su još neki jako zanimljivi projekti u 2017. godini, tako da se sve razvija kako treba. 


Vjenčanje u lipnju

A sve je kako treba i u Aninu privatnom životu. U lipnju je očekuje vjenčanje s dugogodišnjim dečkom Nikolom. Za sebe kaže da je veliki optimist i uvijek očekuje da će baš sve biti dobro.
– Kad razmišljaš pozitivno, onda prizoveš samo dobre stvari. Osim glazbe koja mi je veliki izvor radosti i zadovoljstva, kad god mogu odlazim u prirodu, to mi puni baterije. Volim putovati, fotografirati i provoditi vrijeme s dragim ljudima – zaključila je Ana Opačak.

>>Ana Opačak: Svoj kamen i more ne bih ostavila radi karijere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije