Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra lekcija

Ana Gruica diplomirala i poslala poruku svima koji su je vrijeđali i pljuvali

Ana Gruica
Foto: Instagram
1/4
27.10.2016.
u 15:07

Glumica je s ocjenom odličan diplomirala na Kineziološkom fakultetu i uz zahvalu obitelji poslala je poruku onima koji su je, kako kaže, pljuvali zadnjih godinu dana

Glumica Ana Gruica, koju ćemo uskoro gledati u RTL-ovoj sapunici "Prava žena", s ocjenom odličan diplomirala je na Kineziološkom fakultetu. Ne skrivajući koliko je sretna zbog ovog uspjeha, na društvenoj mreži Instagram poslala je poruku svima koji su joj zadnjih godinu dana neutemeljeno štošta zamjerali.

"Dok su me drugi često pljuvali zbog toga što sam glasno pričala o tretmanu trudnica u društvu (a čuvala trudnoću u bolnici), ja sam učila. Kad sam obrijala glavu 20 dana prije poroda i svi su pisali da sam luda (a kad to napravi muškarac, onda je to lijepa humanitarna gesta), ja sam učila. Dok su me vrijeđali jer putujem, pazi sad, sa svojim partnerom (ne znajući je li dijete s nama ili nije), ja sam učila. Kad sam krenula trenirati 41.dan poslije poroda, a oni su me "gađali drvljem i kamenjem" (ne znajući da mi je to buduća struka), ja sam učila.  Kad mi je dijete krenulo u jaslice jer, zamisli, i mi radimo, a pljuvali su nas kao loše roditelje (jer sam vratila raditi u kazalište i snimati seriju), ja sam učila. Svaki dan dok sam se trudila biti dobra majka, žena, prijateljica i radnica, ja sam učila", napisala je Ana.

U poruci je zahvalila svojim roditeljima, suprugu Hrvoju Šalkoviću i njegovoj obitelji na velikoj podršci i pomoći oko čuvanja sina Ivana Marata. 

"Ovo je bilo sjajno putovanje! I da, bez lažne skromnosti, pucam od ponosa! Od danas sam, osim diplomirana glumica, i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa", zaključila je glumica. 

 

 

Upravo obranila DIPLOMSKI RAD na Kineziološkom s izvrsnim (brojkom 5)! 🎉🎉🎉🎉🎉😁😱 Tema: "Fitnes i rekreacija kao odgovor koji 21.stoljeće stavlja pred glumca" 😁😉 I tako. Dok su me drugi često pljuvali, zbog toga jer sam glasno pričala o tretmanu trudnica u društvu (a čuvala trudnoću u bolnici) - ja sam učila. Kad sam obrijala glavu 20 dana prije poroda i svi su pisali da sam luda (a kad to napravi muškarac, onda je to lijepa humanitarna gesta) - ja sam učila. Kad su me vrijeđali jer putujem, pazi sad, sa svojim partnerom (ne znajući je li dijete s nama ili ne) - ja sam učila. Kad sam krenula trenirati 41.dan poslije poroda i kad su me "gađali drvljem i kamenjem" (ne znajući da mi je to buduća struka) - ja sam učila. Kad mi je dijete krenulo u jaslice, jer, zamisli, i mi radimo, a pljuvali su nas kao loše roditelje (jer sam vratila raditi u kazalište kao i snimati seriju) - ja sam učila. Svaki dan dok sam se trudila biti dobra majka, žena, prijateljica i radnica - ja sam učila. E. Ovo nije status za ove gore, nego za ove dolje. Hvala obitelji Šalković i Gruica na pomoći, podršci i čuvanju sina. 👪 Hvala mojim roditeljima i sestrama koji su uvijek uz mene. 👫 Hvala svim prijateljima koji nisu sumnjali. 👭👫 Hvala svim profesorima na razumijevanju koje su pokazali. 🙇 Ovo je bilo sjajno putovanje! 💪👏🎉 I da, bez lažne skromnosti, pucam od ponosa! Od danas sam, osim diplomirana glumica, i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa. Hm.😏 Što sada? Bez stresa, bez neprospavanih noći, bez seminara, bez suza...😱 A ništa. Živjeti sretan i ponosan život. 😁 I dalje puno vježbati 💪, plesati 💃 , voljeti svoju obitelj.💖 I učiti. 📙📗📖📚📔📁 #diplomski #obranadiplomskog

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on

Ključne riječi

Komentara 10

LE
LeonardS
15:43 27.10.2016.

Gospođo nitko vas nije pljuvo, ne razumijem "tko ste vi da vas se pljuje ili ne " vi pročitajte vaše istupe i vašeg supruga , ljudi su samo komentirali ono što ste pružali...

GV
Gvatemala
15:56 27.10.2016.

Ana iz "kataloga" prije petnaest godina u Zagrebu..ko te ne zna skupo bi te platija..

MA
mare0801
15:48 27.10.2016.

evo je opet,ajde ženo bavi se necim ,potpuno si nebitna u ovoj zemlji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije