Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Oglasio se Amel: Mogli smo proći puno gore, imali smo sreće

amel ćurić
Foto: Facebook
1/8
30.07.2015.
u 00:01

Pobjednik ovogodišnjeg X factora svojim se obožavateljima obratio putem Facebook profila, zahvalio im je na podršci i otkrio detalje nesreće

Četiri dana nakon prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen Amel Ćurić, simpatičan glazbenik obratio se svojim fanovima putem Facebook stranice i poručio im da nema mjesta za zabrinutost. Ipak i sam priznaje da ih je samo sreća spasila od strašne tragedije.

– S obzirom na to da veliki broj vas pita što je bilo i kako sam, a nemoguće je svima odgovoriti, ovako da vam kažem da je istina da sam imao prometnu nesreću, da sam dobro, samo ovaj okovratnik moram nositi još neko vrijeme, ali sve će biti OK. Mogli smo proći puno gore, imali smo sreće, uspio sam izbjeći veću katastrofu. Hvala Uzvišenom da je sve dobro završilo – napisao je Amel.

Iako nakon nesreće nije bio raspoložen za komentare, ovog puta javno je naglasio da za nesreću nije kriv.

– Sve što mogu reći vezano za saobraćajnu nesreću jest to da sam vozio po propisima, po ograničenju, i bio sam u svojoj traci – otkrio je Ćurić.

Svojim fanovima za kraj je poručio da će zbog novonastale situacije kratko prolongirati izlazak pjesme i spota koji su bili planirani za početak 8. mjeseca.  – Za nekoliko dana ponovno pjevamo zajedno – obećao je Amel za kraj.

Podsjetimo, pobjednik ovogodišnjeg X Factora stradao je u subotu navečer u mjestu Bijeliš u Bosini i Hercegovini, a Dnevni Avaz piše da je do nesreće došlo kada se u njegov BMW zabio vozač Passata koji je namjeravao preteći kolonu automobila. U nesreći je pjevač lakše ozlijeđen, a ozlijede su zadobile i njegove suputnice, djevojka Jelena Čabarkapa i njezina sestra P. M. Passatom je prema neslužbenim informacijama upravljao vozač koji je bio u pratnji potpredsjednika Republike Srpske Ramiza Salkića.

>>Pobjednik X Factora Amel Ćurić ozlijeđen u prometnoj nesreći

>>Amel Ćurić potpisao diskografski ugovor za Menart! Uskoro prva pjesma i koncert u Zagrebu!

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:03 30.07.2015.

Jaka Zvjezda....ma superstar.... BeZ njega zivot nebi imAo smisla

ZV
zvonimir13
12:48 30.07.2015.

fakat pranje mozga sa raznim kvazi zvjezdama ! Who do f is Amel !'?

MR
MRUDante
14:35 30.07.2015.

"OGLASIO SE AMEL" đizs!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije