Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio na psihijatriji

Alen Vitasović uhićen u hostelu neposredno prije nastupa

Alen Vitasović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.08.2014.
u 17:18

Pjevač je bio toliko pijan da ga nisu ni privodili na prekršajnu obradu u prostorije Policijske uprave Šibensko-kninske, nego u bolnicu na triježnjenje. Odbio nam je komentirati incident

Alen Vitasović završio je na psihijatriji šibenske Opće bolnice, piše ŠibenikIN. Trebao je nastupiti na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, no uhićen je neposredno prije nastupa u jednom šibenskom hostelu u teškom pijanstvu jer je radio nered, potvrdili su portalu izvori iz policije.

Napuhao je više od 3,0 promila alkohola. Pjevač je bio toliko pijan da ga nisu niti privodili na prekršajnu obradu u prostorije Policijske uprave šibensko-kninske, već su ga prevezli na Odjel psihijatrije šibenske Opće bolnice. 

S pjevačem smo danas stupili u kontakt i upitali ga za komentar. Nije bio pričljiv.

– Nemam komentara, pišite što god hoćete – kazao je Vitasović.

>> Vitasović: Tip sam osobe koja voli popiti, ali riješit ću i taj problem

Komentara 37

DU
Deleted user
17:09 24.08.2014.

Alen je pravi roker..A ne ovi što se selfiraju po fejsu te nas urednici medija maltretiraju njihovim lošim uradcima..

IB
ibrinajaruga
14:54 24.08.2014.

ja ne moren bež nje

OB
OBSERVER8
19:44 24.08.2014.

Jako mi je žao g. Vitasovića, želim mu uspjeha u borbi s alkoholom; mediji bi se trebali više baviti alkoholizmom kao strašnim problemom u Hrvata, a ne razvlačiti osobne tragedije......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije