Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Tomislavca, oduševili obožavatelje u Japanu

2Cellos i Pepersi na istoj bini jubilarnog 20. Fuji Rock Festivala

2Cellos
Foto: PR
1/4
25.07.2016.
u 10:42

Ove godine 2Cellos nisu bili predgrupa već glavni izvođači na main stageu, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama iz Red Hot Chilli Peppersa

Fuji Rock festival trodnevni je festival koji se svake godine održava u Japanu i na kojem gostuje više od 200 japanskih i stranih glazbenika koji privlače više od 100.000 posjetitelja.

Ove godine, pozornica jubilarnog Fujija, ugostila je Red Hot Chilli Pepperse i sjajne 2Cellos koji su sletjeli u Japan nakon uspješne europske turneje, i nakon što su velikim koncertom na zagrebačkom Tomislavcu proslavili 5 godina svoje uspješne karijere.

Ove godine 2Cellos nisu bili predgrupa već glavni izvođači na main stageu, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama iz Red Hot Chilli Peppersa. 

Nastup je popraćen ovacijama publike od nekoliko tisuća starih obožavatelja koji ih vjerno prate u stopu, ali i onih novih, koje osvoje svakim novim koncertom.

>> 2Cellos na Facebooku prati milijun ljudi, a Nina je kraljica Twittera

Komentara 2

MO
mobitel20
12:28 25.07.2016.

Bravo momci ! Hrvatski ste ponos ! Nevjerojatan talent, imaginacija i tezak rad su ucinili sa ste se digli do svjetske razine. Bravo !

DU
Deleted user
13:17 26.07.2016.

Na žalost, narodnjača Severina i slične, koje nemaju ni trunku glazbenog talenta, svakodnevno se pojavljuju u medijima, a ovi dečki su prave svjetske zvijezde i tek ih tu i tamo spomenete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije