Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spot

2 CELLOS: Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje!

2 cellos
Foto: PR
1/4
10.07.2014.
u 11:05

"Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju"

Luka Sulić i Stjepan Hauser objavili su novi singl, obradu pjesme "I Will Wait" grupe Mumford & Sons, a spot za pjesmu snimili su na Plitvičkim jezerima.

Foto: PR

"Htjeli smo spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Zahvaljujući majstorstvu redatelja Darka Drinovca, mislim da Plitvice nikad nisu bile prezentirane na lijepši i reprezentativniji način kao što su u ovom spotu. Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje!" - izjavili su Stjepan i Luka.

Foto: PR

Popularni dvojac nastupio je sinoć u Šibeniku u sklopu Terraneo Summer Breaka na tvrđavi sv. Mihovila i oduševio sve prisutne.

Pogledajte novi spot ovog svjetski poznatog dvojca koji promovira ljepotu Hrvatske.

>>2Cellosima nekoliko nagrada iz Japana gdje su postigli zlatnu nakladu

>>2CELLOS 'zaigrali' u poluvremenu NBA utakmice Thunder-Grizzlies!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije