Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.07.2013. u 12:00

Na sjednici Vlade u četvrtak odobreno je dodatnih 1,3 milijuna kuna što znači da je proračun probijen za čak 25 posto, pored ostalog i za troškove hrane i pića

Tomislav Saucha, šef kabineta premijera Milanovića, kao predsjednik Radne skupine za obilježavanje pristupanja Hrvatske EU na konferenciji za novinare uoči 1. srpnja naglasio je da predviđeni proračun svečanosti od 5,2 milijuna kuna neće biti probijen za više od 10 posto. Pa ipak, na sjednici Vlade u četvrtak odobreno je dodatnih 1,3 milijuna kuna što znači da je proračun probijen za čak 25 posto, pored ostalog i za troškove hrane i pića. Znamo već tko će na kraju platiti račun, ali sada znamo i tko ne zna računati.

Brišu grafite protiv Srba, EU, policije i gay-populacije

Ivo Baldasar, splitski gradonačelnik, zapovjedio je čišćenje grafita s gradskih zidova. Brisanje će biti selektivno pa će se uklanjati samo one koji vrijeđaju EU, Srbe, policiju i gay-populaciju. Novi kriteriji selekcije su znatan zaokret u odnosu na vrijeme bivšeg gradonačelnika Keruma. I on je dao selektivno brisati grafite, ali samo one koji u ružnom kontekstu spominju njega i njegove prijatelje.

Lorenzin našao podatke koji mu idu u prilog

Darko Lorenzin, ministar turizma, na primjedbe o manjku gostiju iz Bosne i Hercegovine pohvalio se rastom dolazaka iz susjedne zemlje u predsezoni od 13 posto.Zaboravio je da tada još nismo ušli u EU i promijenili granični režim.

Novi pametni telefoni za još više Vladinih tvitova

Zoran Milanović, hrvatski premijer, pronašao je djelatnost kojom se može pohvaliti u svjetskim okvirima. Hrvatska Vlada ima jedan od najaktivnijih Twitter-profila na svijetu, odmah iza Dominikanske Republike i Venezuele. Hrvatska Vlada sada u prosjeku objavljuje oko 33 “tvitova” na dan što je najviše u Europi, a nakon što državni službenici dobiju novih 10.550 pametnih telefona koje ćemo im platiti 16 milijuna kuna, ni svjetski vrh nije nedostižan. Venezuela već drhti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?