Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITET

Koristite Twitter? Ova nova opcija mogla bi vam se svidjeti

mob
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
27.01.2017.
u 09:05

Explore je prvo uveden korisnicima Appleovih mobilnih uređaja, a tijekom sljedećih tjedana trebao bi doći na Android

Twitter je počeo uvoditi novu opciju Explore (istraži), koja bi korisnicima trebala omogućiti lakše pretraživanje sadržaja koji ih zanimaju.

U Twitteru kažu da je novitet rezultat pokušaja tijekom posljednjih godina dana da korisnicima pojednostave pronalazak i upotrebu sadržaja. Explore, kako je objasnila produkt-dizajnerica Angela Lam u objavi na Twitterovu blogu, korisnicima omogućuje pretragu i pronalazak trendova, takozvanih "trenutaka" (Moments) i videoprijenosa na jednom mjestu.

– Tijekom našeg istraživačkog procesa, ljudi su rekli da im je novi tab za Explore pomogao u lakšem pronalasku vijesti, trendova i onoga što je u tom trenutku popularno – objasnila je.

Explore je prvo uveden korisnicima Appleovih mobilnih uređaja, a tijekom sljedećih tjedana trebao bi doći na Android. Kako prenosi Tech Crunch, novitet će doći i na web-inačicu Twittera, ali im to nije prioritet.

>> Twitter će uvesti opciju uređivanja objava?

>> Pogreška na Twitteru Vlade – fotku Plenkovića u Izraelu objavili naopačke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije