Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'AKO MOGU JA...'

Hvali se bogatstvom na Instagramu kako bi druge potaknuo na uspjeh

Timothy Sykes
Foto: Instagram
1/4
22.05.2015.
u 18:00

Sykes na Instagramu redovito objavljuje fotografije luksuznih automobila, debelih svežnjeva novca i egzotičnih lokacija

Instagram i društvene mreže uopće puni su bogatih ljudi, i onih koji se takvima žele prikazati, koji se hvale svojim bogatstvom: novcem, autima, satovima, skupocjenim putovanjima... Među njima je i Timothy Sykes, multimilijunaš koji se obogatio u svojim ranim dvadesetima trgujući jeftinim dionicama.

Sykes na Instagramu redovito objavljuje fotografije svojih luksuznih automobila kao što su Lamborghini i Pagani, debelih svežnjeva novca i egzotičnih lokacija koje obilazi sa svojom zaručnicom, manekenkom Biancom Alexom. Jednom je, na primjer, objavio fotografiju svog oca kako spava za stolom punim dolara u svome privatnom zrakoplovu. Sykes je ispod fotke napisao kako mu je otac zaspao zato što mu je dosadilo gledati ga kako broji novac. Zbog takvih ga objava, na primjer, Business Insider uspoređuje s Jordanom Belfortom, brokerom poznatim po nadimku "Vuk s Wall Streeta", po čijem je životu Martin Scorsese snimio istoimeni film.

Međutim, Sykes se ipak razlikuje od Belforta i sličnih muljatora jer nikad nije bio osuđen zbog trgovanja na burzi. Osim toga, i druge želi potaknuti da postanu uspješni jer, kako tvrdi, fotografije kojima dokumentira svoj luksuzni život ne objavljuje kako bi se hvalio, već kako bi i druge inspirirao i pokazao im da on ni po čemu nije poseban.

– Ako ja mogu zaraditi milijune na burzi, možete i vi – poručuje Sykes.

>> Iranska zlatna mladež kao da je na Zrću, a ne usred Teherana

>> Zaboravite bogate klince s Instagrama, stigli su njihovi bogati kućni ljubimci

Komentara 3

JA
..ja..
09:49 24.05.2015.

Ako ga imas, onda bi trebao znati da se pise claas ..

BU
bugatti
14:48 25.05.2015.

Da claas ! hvala prijatelju !

BU
bugatti
23:14 23.05.2015.

Kakva seljacina - Ja imam Class Lexion i ne pada mi na pamet hvaliti se a ovaj mulac ni ne zna sta je to !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije