Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOB

SDP i HDZ opet zaratili na Twitteru: Počelo s Ostojićem, završilo na Tuđmanu

twitter
Foto: Screenshot
05.02.2016.
u 23:21

HDZ i Most žele ukinuti mogućnost nadzora opozicije nad sigurnosno-obavještajnim službama, optužio je SDP

SDP i HDZ danas su opet zaratili na Twitteru. 

Naime, nakon što su vladajući danas odbili podržati imenovanje Ranka Ostojića, kandidata oporbe za mjesto predsjednika Odbora za unutarnju politiku, SDP-ovci su tvirali kako su ozbiljno zabrinuti za postignute demokratske vrijednosti te da HDZ i Most igraju opasnu igru s postignutim standardima.

- HDZ i Most žele ukinuti mogućnost nadzora opozicije nad sigurnosno-obavještajnim službama i preuzeti kompletan sustav bez kontrole i nadzora - optužio je SDP na Twitteru.

HDZ im je uzvratio rekavši da je predsjednik SDP-a Zoran Milanović ukinuo postignute demokratske vrijednosti izostankom podrške predsjedniku Sabora Željku Reineru i odbijanjem pružanja ruke na pozdrav Kolindi Grabar-Kitarović, na što su im iz SDP-a uzvratili da "lupetaju gluposti" kad im ponestane argumenata. Prepucavanje se dalje nastavilo, a završilo je na Franji Tuđmanu - SDP je optužio HDZ da ismijava ideju svog tvorca.

 

>> HDZ i SDP zbog Apisa 'zaratili' i na Twitteru

>> SDP na Twitteru zaželio uspjeh Oreškoviću, HDZ im zahvalio

Komentara 8

TA
tajgan
00:31 06.02.2016.

Čime se u životu bave oznaši i udbaši od 1945. do danas i njihovo potomstvo ako ne upornim, divljim, fanatičnim progonom „fašista“, detektiranjem narodnih izdajnika i prozivanjem domoljuba kao ustaša? Nekad su noću upadali u domove, odvodili očeve obitelji koje bi progutao mrak, gazili su hrvatsku inteligenciju, uništili mnoge hrvatske živote i talente, a danas bi se bavili i dalje ideološkim reketarenjem ovoga naroda, i netom sastavljenoj Vladi pod prozorima bi bučili da ne može u miru ni početi raditi.

MO
mobitel20
23:45 05.02.2016.

Vidi se da je mladuncad SDrPa na drustvenim mrezama. Neinventivni,sterilni do bola...

BA
barbaizamerike
01:18 06.02.2016.

ostoja greskom upiso svoje ime na nalogu za prisluskivanje tako se prica da je sam sebe prisluskivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije