Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVANCIJA

Pogledajte u kakvom luksuzu možete uživati ako zrakoplovnu kartu platite 21.000 dolara

casey neistat
Foto: Youtube
1/2
21.09.2016.
u 17:39

Popoularni YouTuber je između ostalog dobio sjedalo ograđeno od drugih klizećim vratima, viski star 21 godinu, kavijar...

Jeste li se ikada pitali što sve dobijete ako zrakoplovnu kartu platite više od 21.000 dolara?

To je doznao Casey Neistat, popularni američki youtuber, koji je dobio priliku provozati se u prvoj klasi Emirates Airlinesa na 14-satnom letu od Dubaija do New Yorka. Naravno, snimio je i video koji je objavio na YouTubeu.

Neistat je između ostalog dobio sjedalo ograđeno od drugih klizećim vratima, viski star 21 godinu, kavijar i druga jela po narudžbi, papuče, pidžamu... Tu je čak i tuširanje, a sjedalo se može pretvoriti u krevet.

 

- Ovo je udobnije od mog kreveta doma - komentirao je Neistat.

Neistat zapravo nije platio 21.000 dolara za kartu već ga je Emirates prebacio iz business klase u prvu. U zamjenu su dobili dobru reklamu u obliku videa koji je na YouTubeu pogledan više od osam milijuna puta.

>> Jahta na kojoj plovi Ivanka Trump ima 82 sobe i teren za košarku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije