Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove obavijesti

Ove promjene na Facebooku bi vam se mogle svidjeti

Facebook
DPA/PIXSELL
26.04.2015.
u 09:00

Nećete samo doznati čiji su danas rođendani već ćete imati i obavijesti koji prijatelji su vam u blizini te koji restorani ili barovi rade.

Facebook uvodi promjene u svoje "notifikacije" odnosno obavijesti koje se pojavljuju na vašem profilu pa ćete uz rođendane prijatelja vidjeti i još neke zanimljive stvari, piše Mirror.  

Notifikacije će biti mnogo dinamičnije nego dosad, a Facebook time ide u još žešću borbu sa konkurentskim društvenim mrežama.

Koji su mi prijatelji u blizini?

- Testiramo poboljšanu oznaku notifikacija na kojoj će se pojavljivati dodatni relevantan sadržaj o svemu što bi vam moglo biti od pomoći toga dana - kazao je glasnogovornik Facebooka za Mashable.

Nećete samo doznati čiji su danas rođendani već ćete imati i obavijesti koji prijatelji su vam u blizini te koji restorani ili barovi rade.

U obavijestima će se naći i popis događaja na koje idu vaši prijatelji i drugi zanimljivi događaji, teme i priče koje u tom trenutku "svi čitaju" odnosno su popularne na mreži te događaje koji su se na isti dan dogodili u prošlosti.

>>10 najtežih pitanja na razgovoru za posao u Facebooku

>>Facebook prati sve posjetitelje i krši zakon EU

Komentara 2

LI
lilalu
09:40 26.04.2015.

Samo jos vise prostora facebooku za stavljanje sponzoriranih oglasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije