Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje ste?

Na Messengeru podijelite lokaciju i prijatelji će vas moći pratiti sat vremena

Facebook Messenger
Foto: Facebook
03.04.2017.
u 10:53

Usluga funkcionira i za iOS i za Android mobitel

Koliko ste puta prijateljima u chatu pisali za koliko vremena stižete na dogovoreni susret? Facebook Messenger upravo vam je olakšao dijeljenje lokacija.

Sada u samo nekoliko dodira možete prijatelju na chatu, ili pak na grupnom chatu, poslati svoju trenutačnu situaciju. Također, nakon što podijelite kartu, prijatelji će vas moći pratiti sljedećih sat vremena. Ova opcija izabere se klikom na ikonu lokacije u Messengeru ili klikom na “Više/More”.

Usluga funkcionira i za iOS i za Android mobitele. U svakom trenutku imate mogućnost prekinuti dijeljenje. Možete podijeliti i lokaciju na koju ćete tek stići.

>> Facebook konačno testira opciju koja će se mnogima svidjeti!

>> Bruxelles ograničava Viber, Facebook, WhatsApp, Gmail...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar burgos1948
burgos1948
07:29 05.04.2017.

Na windows mobitelima , već neko vrijeme Messenger ne radi . Daju ti link na Mikrosoft site , kao tamo je upgrade Messengera za windows mobitele . Malo morgen , glavno je da te pitaju da li si robot , ili nisi . Koja pušiona od famoznog Mikrosofta .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije