Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Body shaming

Ismijavala ženu u teretani na Instagramu, no na kraju su svi komentirali - njen izgled

Diana Andrews
Foto: Instagram
1/2
14.03.2017.
u 16:59

Andrews je nakon salve kritika i uvreda učinila svoj profil na Instagramu privatnim, a na Snapchatu je objavila ispriku

Popularna bodibilderica našla se na udaru kritika nakon što se na Instagramu sprdala sa ženom u teretani.

Diana Andrews, koja na Instagramu ima više od 17.000 pratitelja, 8. je ožujka objavila fotografiju malo punije žene kako vježba u teretani i razgovara na mobitel, s natpisom "ljubavne ručke". Potom je objavila i dodatni komentar: "Kladim se da naručuje burgere".

Reakcije na ponižavajuće objave bile su dosta žestoke, a druge žene nazvale su poteze bodibilderice odvratnima i sramotnima. Mnoge kritike bile su usmjerene i na njezin izgled, s ozbirom na to da je očito ljubiteljica plastične kirurgije i lažnih trepavica. Andrews je nakon salve kritika i uvreda učinila svoj profil na Instagramu privatnim, a na Snapchatu je objavila ispriku.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Želim se iskreno ispričati zbog svojih djela. Shvatila sam da je bilo pogrešno tako se našaliti - napisala je Andrews, dodajući da nije htjela ponižavati ikoga zbog izgleda.

Prošle godine sličan je potez učinila manekenka Dani Mathers, koja je objavila fotografiju starije žene kako se gola kupa u teretani, uz komentar: "Ako ja ovo ne mogu ne vidjeti, onda ni vi ne možete". No Mathers je prošla malo gore od Andrews - osim što se našla na udaru kritika, izbačena je iz teretane te je izgubila posao na radiju, a prijetila joj je i kazna od 1000 dolara te do šest mjeseci u zatvoru zbog širenja intimnih fotografija druge osobe.

>> Playboyeva zečica mogla bi otići u zatvor na šest mjeseci zbog ismijavanja pretile žene

>> Bio žrtva virtualnog zlostavljanja, a sada ga očekuje party s 2000 žena

Komentara 9

WE
webote01
18:10 14.03.2017.

Cijela plastična, istetovirana, ruke ko u gotovine..djevojko draga, kome si ti napeta?!?! Pa prije bi ovu sačekao da otrči kojih 50-tak sati i smrša nego s tobom u krevet.

KI
KileAgram
18:08 14.03.2017.

Majko mila koja nakaza.

DU
Deleted user
17:56 14.03.2017.

Ova nabildana izgleda k'o muskarac s (da ne budem prosta) onim zenskim organom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije