Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotomontaže

Predsjednica i srpske čokoladice: Ovo su smiješne reakcije na društvenim mrežama

kolinda
Foto: Facebook/Di su pare
08.12.2016.
u 13:07

Grabar-Kitarović rekla je da nije osobno provjeravala sadržaj košarica te da je iznimno razočarana jer zastupa i podržava kampanju ''Kupujmo hrvatsko''

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović našla se na udaru kritika dijela javnosti nakon što je otkriveno da je djeci u Dubrovniku dijelila čokoladice srpske proizvodnje i svoje fotografije.

Grabar-Kitarović rekla je da nije osobno provjeravala sadržaj košarica te da je iznimno razočarana jer zastupa i podržava kampanju ''Kupujmo hrvatsko''. To nije spriječilo internet da se zabavi na njezin račun, pa su društvene mreže preplavile razne šaljive fotomontaže.

U njima prednjači popularna Facebook-stranica ''Di su pare?'', a ovo su neke od najzanimljivijih montaža.

>> Predsjednica progovorila o srpskim čokoladicama: 'Nisam osobno provjeravala sadržaj košarica podijeljenih djeci'

>> Bosanskohercegovački dužnosnik: Izjava Grabar-Kitarović ozbiljno zabrinjava

Komentara 41

ZL
Zlatko1947
16:06 08.12.2016.

A što bi Kolinda čokoladica rekla da Srbi blokiraju naše čokolade u Srbiji? Što bi joj rekao Todorić?

Avatar Zvjerinjak1
Zvjerinjak1
16:49 08.12.2016.

Koje gluposti pišete! Pa nije ona gledala u košaru i tražila državu proizvodnje. Jadne su reakcije ljevice po tom pitanju, ali ono što je meni smiješno i jadno je da je dijelia svoje slike. Nisu joj klinci donosili slike da im se potiše nego je ona dijelila svoje slike. KOJI EGO!!! Isto kao kad je stavila kartonsku sebe u ured predsjednice. Žalosno!!!

DU
Deleted user
16:22 08.12.2016.

U Srbiji se Braco i Seka papaju isključivo sa tri prsta. Mislim da bi trebalo uputiti jednu prosvjednu notu:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije