Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER NA UDARU

Hakiran Medvedevov profil na Twitteru: 'Sramim se, dajem ostavku'

Dmitrij Medvedev
Foto: screenshot Reuters/Pixsell
1/2
14.08.2014.
u 12:08

Hakeri su na Medvedevom profilu tijekom 40-ak minuta objavili niz tvitova

- Dajem ostavku. Sramim se vladinih poteza - oprostite mi - objavljeno je na Twitter-profilu ruskog premijera Dmitrija Medvedeva. No, njegovi simpatizeri nemaju razloga za brigu - nije to on stvarno objavio, već mu je profil na ruskom jeziku na popularnoj društvenoj mreži hakiran, prenosi RT.

Medvedevova služba za odnose s javnošću rekla je za rusku agenciju RIA Novosti da je profil hakiran te da rade na rješavanju problema.

Hakeri su na Medvedevom profilu tijekom 40-ak minuta objavili niz tvitova, uključujući i onaj u kojemu "Medvedev" kritizira predsjednika Vladimira Putina, koristeći njegov nadimak Vova.

- Već dugo želim ovo reći: Vova, u krivu si! - objavljeno je na profilu ruskog premijera, koji je na Twitteru od 2010. godine i ima 2,5 milijuna followera.

Čini se da je haker Rus jer poruke pokazuju dobro poznavanje ruskih "memea". Premijerov profil na Twitteru na engleskom jeziku nije napadnut.

>> Stjepanu Hauseru hakirali su Twitter profil, tvrde da ne voli žene

>> Hakiran Twitter-profil Burger Kinga: 'Prodani smo McDonald'su'

Komentara 7

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:51 14.08.2014.

Molim našeg administratora da ovaj komentar ne uzme kao kritiku uredjivačke politike Večernjaka, našeg poprednjeg mainstream medija, već kao dobronamjernu primjedbu. To što je hakiran Medevedovljev profil sa navodjenjem svih detalja lažnih tekstova, je ipak od manjeg značaja od ruskogg "humanitarnog konovoja", a o čemu nema ni slovca na Večernjaku, zar ne?

ST
stomugromova
12:21 14.08.2014.

Čini se da je haker Rus jer poruke pokazuju dobro poznavanje ruskih "memea" ++++++++++++++++++ Bit će prije da je haker neki Khazar,nego Rus.

ZL
zlako
20:24 14.08.2014.

Hakirani text je istina i koga smeta istina nek umre odmah.Svijet mora počivati na istini a ne na putinjenkinoj laži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije