Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko ne bi bio?

Facebook u tri mjeseca zaradio 701 mil. $. Zuckerberg: Zadovoljni smo!

mark zuckerberg,portal
Reuters/PIXSELL
29.01.2015.
u 08:45

Za veliku dobit zaslužan je rast mobilnog oglašavanja koji kompaniji donosi 69% prihoda

Čak 701 milijuna dolara zaradio je Facebook u posljednjem tromjesečju 2014. godine. Riječ je o porastu prihoda od 49% u odnosu na prethodnu godinu dok su rashodi za isto razdoblje porasli za 87%, piše NY Times.

Za veliku dobit zaslužan je rast mobilnog oglašavanja koji kompaniji donosi 69% prihoda, ali i činjenica da sve veći broj korisnika na popularnu društvenu mrežu dolazi upravo putem mobilnih uređaja.

- Jako smo zadovoljni rastom našeg poslovanja - poručio je Mark Zuckerberg koji ima razloga ''trljati ruke'' i jer je kompanija u prosincu zabilježila rast korisnika od 3,2 posto u odnosu na rujan. Naime, tijekom posljednjem mjeseca prošle godine Facebook ih je imao 1,39 milijardi!

>>25.000 korisnika tužilo Facebook: Traže po 500 dolara odštete

>>Šef Facebooka: Zbraja milijarde, a uvijek nosi istu sivu majicu

Komentara 1

N1
Nešo.15
14:05 01.02.2015.

A gospodine 'Zuckerberg' zaradio ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije