Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOSTI

Facebook otvorio Messenger developerima, uskoro više od 40 aplikacija

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
26.03.2015.
u 17:02

Developerima je omogućeno da stvaraju aplikacije koje će funkcionirati unutar Messengera

Facebook je otvorio svoju uslugu Messenger developerima, omogućivši im da stvaraju aplikacije koje će funkcionirati unutar usluge koju koristi više od 600 milijuna ljudi. U Facebooku se nadaju da će Messenger pretvoriti u samostalnu uslugu koja funkcionira nezavisno od njihove društvene mreže.

Kako prenosi Reuters, iz Facebooka su izvijestili kako će Messenger tijekom sljedećih nekoliko dana dobiti više od 40 aplikacija. Među prvima će biti one ESPN-a i The Weather Channela.

– Ovo je tek prvi korak prema stvaranju boljeg iskustva dijeljenja unutar cijele obitelji aplikacija – rekao je direktor Facebooka Mark Zuckerberg na godišnjoj konferenciji za developere u San Franciscu u srijedu.

Facebook je osim developerima Messenger otvorio i onima koji kupuju online. Ušao je u partnerstvo s internetskim trgovinama Zulily i Everlane i omogućio kupcima da ih direktno kontaktiraju putem Messengera kako bi mijenjali narudžbe, na primjer boju naručene majice. Ova će mogućnost postati dostupna za nekoliko tjedana.

>> Facebook objavio nova pravila: Evo što se ne smije objavljivati

>> 'Facebookove nove odredbe o privatnosti su protuzakonite'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije