Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisnici traže

Facebook konačno testira opciju koja će se mnogima svidjeti!

Facebook
Foto: Shutterstock
10.03.2017.
u 19:27

Korisnici već dugo traže uvođenje "dislike" opcije u komentarima

Internetska društvena mreža Facebook trenutno testira "dislike" opciju, ali ne u komentarima, gdje se mnogi nadaju da će je vidjeti, već u Messengeru, prenose mediji.

Opcija omogućava da korisnik u chatu prijeđe mišom preko određene poruke nakon čega mu se otvara niz "reakcija", među kojima je i palac dolje, odnosno "dislike", piše TechCrunch.

Iz Facebooka su navodno potvrdili da trenutno kod nekih korisnika vrše testiranje te opcije te da će je, ako rezultati budu pozitivni, moći koristiti svi.

Korisnici već dugo traže uvođenje "dislike" opcije u komentarima, no iz Facebooka to odbijaju jer misle da bi to rezultiralo prevelikom negativnošću na toj društvenoj mreži, prenosi Večernji.ba.

>>Zuckerberg objavio sretnu vijest: Priscilla je trudna, očekujemo curicu

>>Mrak-Taritaš i Turina-Đurić podijelile fotomontaže sa stranice Di su pare?: 'Sad možemo u mirovinu'

Ključne riječi

Komentara 2

GI
Gips
21:19 10.03.2017.

Dislike facebook

Avatar fijolica
fijolica
11:24 05.04.2017.

Boje se negativnosti? Dakle, ljudi bi trebali samo pozitivno misliti? Oh, kako je to lijepi (lažni) svijet! A psovanje i razne "predivne" epitete dozvoljavaju, to im nije negativno? Opcija "ne sviđa mi se" je još najbolja - pa valjda se čovjeku može nešto i ne sviđati i može izraziti i takvo mišljenje? Gdje je tu ona famozna "tolerancija" različitog mišljenja? Čega se zapravo boje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije