Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokucao na vrata

Evo kako Facebook prijateljstva funkcioniraju u stvarnom životu

youtube
Foto: YouTube
1/2
25.11.2013.
u 12:16

U ovoj je epizodi Benson posjetio nekoliko svojih Facebook prijatelja koje nikada nije upoznao ''uživo'' te naišao na zanimljive reakcije

Kako bi dokazao koliko su zaista površna Facebook prijateljstva, komičar Greg Benson osmislio je televizijsku emisiju u kojoj bi posjećivao svoje Facebook prijatelje i snimao njihove reakcije kad im se pojavi na vratima, piše Forbes. Iako emisija nikad nije zaživjela, to nije spriječilo Bensona da pilot objavi na YouTubeu.

U ovoj je epizodi Benson posjetio nekoliko svojih Facebook prijatelja koje nikada nije upoznao ''uživo''  te naišao na zanimljive reakcije.

>> Ove Facebook statuse definitivno morate prestati objavljivati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije