Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
interaktivna radionica

Brendaonica - kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama

BRENDAONICA
Foto: PR FOTO
1/3
28.04.2016.
u 10:17

BRENDAONICA je interaktivna radionica na kojoj će polaznici naučiti kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama. Između ostalog, naučit će kako odabrati najbolju društvenu mrežu za svoj proizvod, koje su najefikasnije vještine, tehnike i alati za društvene mreže te kako se služiti blogovima te kreirati sadržaj prilagođen svojoj ciljanoj publici.

Ideja o stvaranju Brendaonice nastala je spontano, kao plod dugogodišnjeg rada u marketingu i PR-u Morene Milevoj, autorice i nositelja projekta: 'Dugogodišnje iskustvo rada u području marketinških komunikacija kao i iskustvo u vođenju vlastitog modnog bloga s više od 16 tisuća pratitelja na Facebooku omogućava mi savršeno razumijevanje mogućnosti i potencijala društvenih mreža kako za razvoj vlastite karijere tako i za razvoj poslovanja. Želja mi je svoje iskustvo, znanje i vještine podijeliti s polaznicima radionica.'

BRENDAONICA je namijenjena svima koji žele poboljšati vlastito poslovanje te povećati prodaju svojih proizvoda i usluga pomoću društvenih mreža, svima koji nude neki proizvod ili uslugu, bilo da se radi o vlasniku apartmana za iznajmljivanje ili o osobi koja unutar tvrtke, obrta ili OPG-a vodi 'community managament'. Svima koji se žele bolje i kvalitetnije predstaviti u digitalnom svijetu, bilo da se radi o 'freelance' fotografu, dizajneru nakita ili profesionalnom plesaču s ciljem povećanja angažmana i prodaje proizvoda i usluga. Također, svima koji su u potrazi za poslom, žele promijeniti posao ili pokrenuti vlastiti biznis. Svima kojima su društvene mreže strast, hobi ili posao. Autori kreativnog vizualnog koncepta Brendaonice su Simon Puja i Branka Lukić iz Illeconcept-a.

Prve dvije radionice održane su u Puli, gdje je ideja o Brendaonici i nastala, dok će se treća radionica održati u Zagrebu. Radionica pod nazivom 'ISKORISTI POTENCIJAL DRUŠTVENIH ZA BRENDIRANJE SEBE ILI SVOG PROIZVODA' održat će se u prostorijama BIZkoshnice Coworking-a (Ilica 71) u subotu, 21.05. do 10 do 14 sati. Uz Morenu Milevoj, na zagrebačkoj radionici pridružit će joj se kao predavač Tomislav Pancirov, stručnjak za digitalni marketing s bogatim iskustvom rada s velikim klijentima.

Cijena radionice je 300 kn.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-maila: info@brendaonica.com,

Facebooka: www.facebook.com/brendaonica ili

Weba: www.brendaonica.com.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije