Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEPRIKLADNO'

Majka objavila fotografiju kćeri, a onda se dogodilo neočekivano

Courtney Adamo
Foto: Courtney Adamo
24.06.2014.
u 21:04

Fotografija na kojoj djevojčica podiže svoju majicu i otkriva trbuh za Instagram je - "neprikladna"

Instagram je zatvorio profil korisnice koja je na toj društvenoj mreži objavila fotografiju svoje 18-mjesečne kćeri. Fotografija na kojoj djevojčica podiže svoju majicu i otkriva trbuh za Instagram je - "neprikladna".

Instagram je blogerici Courtney Adamo prvo obrisao fotografiju s profila. Adamo ju je, uvjerena da nije prekršila pravila, ponovno objavila, nakon čega joj je zatvoren profil i blokirano svih 1700 fotografija.

- Njima je to očito dječja pornografija, no ja sam mislila da je to baš slatka fotografija moje curice i njezinog prekrasnog okruglog trbuha i pupka - rekla je Amerikanka s londonskom adresom, prenosi Guardian.

Profil joj je na kraju ponovno otvoren, a iz Instagrama su priznali kako su u ovom slučaju pogriješili. Naglašavaju kako su pokušali pronaći ravnotežu između kreativne slobode i zaštite male djece.

 

>> Instagram prešao brojku od 200 milijuna korisnika

>> Ovo je prva fotografija poslana na Instagram iz svemira

Komentara 32

CD
crni.derviš
21:32 24.06.2014.

Od kud ljudima potrebe da stavljaju ikakve svoje slike na gluposti poput facea i instagrama? Pa to su vaše privatne stvari i ne vidim razloga zašto bi mene il ikog to zanimalo!

MU
Mufljuz
22:04 24.06.2014.

Fotografija je neprikladna ako ste bolesnog uma i "politički korektni".

AN
andel
22:14 24.06.2014.

ma ne treba blokirati ovu majku vec sve one pedofile koji ovakve slike koriste za svoje bolesne igrice treba im objavljivat imena i prezimena pa ovakvi roditeljski potezi nebi bili predmet komentara vec bi izmamili osmijeh na licima ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije