navigacija domaći nogomet 85
PODRŠKA STRUPARA

Zagreb najbolji na Bubamara kupu

Drugo mjesto pripalo je Cibaliji, a treće Dinamu. Ambasador Bubamara kupa je Branko Strupar

Foto: Privatni album

Nogometaši Zagreba pobjednici su četvrtog turnira Bubamara kup Total TV. Na turniru su sudjelovale 32 momčadi iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Drugo mjesto pripalo je Cibaliji, a treće Dinamu. Pred oko 1500 gledatelja najboljim igračem proglašen je Antonio Blažanović iz Zagreba, najbolji strijelac je Karlo Morovičanin iz Cibalije, a najbolji vratar je Luka Savatović iz Zagreba.

Nagrade najboljima podjelili su Branko Strupar ambasador Bubamare, Goran Petrović izaslanik gradonačelnika grada Zagreba, te Mus Turay iz Pro Touch Soccer Academy iz Londona.

- Najvažnije je da djeci približimo važnost bavljenja sportom. Moraju shvatiti koliko im ovakva druženja mogu pomoći u socijalizaciji i stvaranju novih prijateljstava. Turnir je poseban i po tome što rezultat ne stavljamo na prvo mjesto, baš zbog toga svi sudionici turnira dobili su nagrade - kazao je Stipe Tokić glavni čovjek za organizaciju turnira i voditelj Nogometne akademije Bubamara.

- U organizaciji turnira po prvi put ove godine pojavio se i Total TV kao i engleska tvrtka Diamond. No, htio bih istaknuti da nam je pomogla i Turistička zajednica grada Zagreba i Gradski ured za socijalnu skrb - zaključio je Tokić.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija