Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera u dubrovniku

Tottenhamov predsjednik donio Modriću ugovor od 30 mil. eura

Luka Modrić (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/7
30.05.2010.
u 01:00

S gotovo 5 milijuna eura godišnje Luka postaje naš najplaćeniji nogometaš u povijesti!

Daniel Levy, predsjednik Tottenhama, doputovao je jučer privatnim zrakoplovom u Dubrovnik kako bi potpisao novi ugovor s Lukom Modrićem!

– Dogovorili su gotovo dvostruko veći ugovor s Tottenhamom nego što je imao! Predsjednik želi zadovoljnog Luku u svom klubu – prenio je Zdravko Mamić, koji je bio na razgovorima, kao i njegov sin Mario i brat Zoran, prijatelji obitelji Modrić.

Tako Luka postaje najbolje plaćeni hrvatski nogometaš u povijesti, imat će oko 80.000 funta tjedno (Bokšić je dosad bio broj jedan sa 65.000), dakle godišnje će zarađivati oko 4,9 milijuna eura! A dobio je šestogodišnji ugovor. Od svih naših sportaša jedino su Toni Kukoč i Dino Rađa imali godišnje plaće veće ili u tom rangu.

Odgovor na ponude

Tottenham, koji je uvelike i zbog izvrsne Modrićeve sezone izborio nastup u Ligi prvaka sljedeće godine, očito je pod velikim pritiskom zanimanja Manchester Uniteda (navodno je ponudio 25 milijuna funti) i Chelseaja, a priča se i da je Jose Mourinho želio Luku u Interu te da ga želi i sada u Realu. Zato su Spursi odlučili što prije potpisati novi, poboljšani ugovor s našim veznjakom.

Trojac Mamića, koji ga je prodao Tottenhamu, u Dubrovniku je bio kao ‘Lukini prijatelji’, a usput su i dogovarali dolazak Spursa u Zagreba.

– Nismo mi pregovarali oko novog ugovora Modrića sa Spursima, niti smo sudjelovali u razgovorima o njegovu ostanku u klubu. Bili smo ondje kao domaćini – kazao je Zdravko Mamić.

Sam ugovor bit će potpisan danas u Dubrovniku. Sažetak je to razgovora u restoranu Nautica u koji su prvo u subotu navečer oko 20 sati ušli Zoran i Mario Mamić, a poslije pola sata pridružili su im se Modrić, Zdravko Mamić i Levy koji je u poslijepodnevnim satima doputovao iz Londona sa suprugom i prijateljem.

Spursi stižu na proljeće

Mamići su usput dogovorili i gostovanje Tottenhama u Zagrebu.

– Željeli su utakmicu već ovog ljeta s nama u Zagrebu, pa su nudili da 29. srpnja budemo kod njih u Londonu, ali nama to ne odgovara, mi se tada već borimo za život u Europi. Stoga smo dogovorili da će Tottenham doći u Zagreb sljedećeg proljeća, može se reći i u sklopu proslave naših sto godina – pohvalio se Zdravko Mamić.

Komentara 12

TA
tottenham..all the way..go spu
04:49 30.05.2010.

svaka cast dobravila ja sam mu zelio nesta napisat ali to mu je dosta!! pravi je smrad !~! pozdrav iz kanade

Avatar patriot-2010
patriot-2010
09:44 30.05.2010.

\'\'može se reći i u sklopu proslave naših sto godina – pohvalio se Zdravko Mamić\'\' 100-ti rođendan 5. put. Svakih par godina slave 100-ti rođendan (to im matematičar Fredi Kramer izračuna - ovisno o vjetrovima odakle pušu) ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, brrr ljljljljlj pppprrrrr ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

BL
Blender
02:23 30.05.2010.

Svi ti milioni a niti na svijetsko prvenstvo niste dogurali. Sram te bilo Modricu, da si pravi Hrvat igrao bi ti i za Hrvatsku kako treba, je nema ovdje funti, smradu jedan lakomi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije