Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje

Torcida: Zbog policije večeras neće biti koreografije

\'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
08.05.2013.
u 17:03

"Kako smo ostali bez koreografije, molimo vas da ponesete šalove na današnju utakmicu te da na taj način uz glasnu podršku sa tribina napravimo ambijent"

Nakon smrti mladog navijača Marka Azapovića, napetost između navijačkih skupina i policije sve je veća. To se može vidjeti i u priopćenju Torcide uoči večerašnjeg susreta protiv Lokomotive. U njemu pozivaju sve navijače da se suzdrže od reakcije na policijske provokacije....

Prenosimo vam priopćenje koje je objavljeno na stranicama Torcide.

"KN Torcida obavještava svoje članove da danas neće biti koreografije i transparenata na utakmici s Lokomotivom. Jutros su naši članovi pokušali postaviti koreografiju, ali policija je odlučila da dva (?!) policijska službenika moraju otvoriti i pregledati svaki od 7500 kartona koji su uneseni na stadion. I ovim putem naglašavamo policiji da je naša molba za unošenje koreografije bila za današnju utakmicu, a ne za nedjeljnu, kako su oni očito shvatili.

Isto tako, odlučeno je da se maknu SVI transparenti s ograde nakon zabranjene legalne poruke: "Krv navijača sad se uzbudila, borba za istinu tek je počela!".

Još jednom pozivamo sve navijače Hajduka da u što većem broju dođu na današnju utakmicu i pomognu Hajduku u osvajanju novog trofeja.

Kako smo ostali bez koreografije, molimo vas da ponesete šalove na današnju utakmicu te da na taj način uz glasnu podršku sa tribina napravimo ambijent vrijedan finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Ujedno Vas molimo da se suzdržite od bilo kakve reakcije na moguće policijske provokacije. Ne dozvolimo da policijsko nasilje opravdaju ponašanjem navijača. ...svaki udarac nas jača..."

>>Navijači od Sydneyja do Porta odali počast Marku Azapoviću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije