Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB-ISTRA 3:4

Pamić: Neki igrači misle da su iznad kluba i mene

istra, zagreb
Igor Kralj/Pixsell
30.10.2013.
u 17:26

Moja momčad izgledala je taktički neodgovorno, a neki igrači misle da su iznad kluba i mene. Ne bih o imenima, ostavit ću to za svlačionicu - istaknuo je Pamić.

Odavno dvije momčadi u Kranjčevićevoj ulici nisu odigrale tako negledljivu utakmicu kao što je to pošlo za rukom Zagrebu i Istri u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa. Puljani su na kraju, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:3) izborili prolazak u četvrtfinale.

Oko 200-tinjak promrzlih gledatelja u 120 minuta nije vidjelo gotovo ništa, tek po jednu polupriliku sa svake strane. Kod Zagreba promašili su Boban i Musa, a kod Istre Radonjić.

Trener gostiju Igor Pamić bio je silno razočaran.

- Najradije ne bih ništa komentirao. Bilo je to, jalovo, negledljivo i neinventivno. Moja momčad izgledala je taktički neodgovorno, a neki igrači misle da su iznad kluba i mene. Ne bih o imenima, ostavit ću to za svlačionicu - istaknuo je Pamić.

Vjekoslav Lokica, trener domaćina bio je zadovoljniji.

- Istra nas nije nadigarala iako su igrali u najjačem sastavu. Ne mogu biti nezdaovoljan, ali nedostajalo nam je malo hrabrosti i energije. Morali smo igrati zatvorenije jer Istra svima stvara šanse - kazao je Lokica.

>> Dinamo s pet komada pokvario veliku feštu u Unešiću

>> Rijeka preokretom dalje, Hajduk tek nakon produžetka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije