navigacija domaći nogomet 85
IMA I OZLIJEĐENIH

Masovna tučnjava Torcide i Armade: Letjele boce i baklje

U sukobu je sudjelovalo više od 100 navijača, a nekoliko je osoba zadobilo teže ozljede. Svjedoci su ispričali da je tukao tko je koga stigao, letjele su boce i drugi predmeti.

Masovna tučnjava Torcide i Armade: Letjele boce i baklje

Foto: Policija na naplatnoj postaji Lučko dočekuje navijače Hajduka, Luka Stanzl/PIXSELL

Masovna tučnjava navijača Hajduka i Rijeke izbila je u nedjelju oko 16.50 na odmorištu Desinec na autocesti Rijeka-Zagreb.

U sukobu je sudjelovalo više od 100 navijača, a nekoliko je osoba zadobilo teže ozljede. Svjedoci su ispričali da je tukao tko je koga stigao, letjele su boce i drugi predmeti, a navijači su se gađali i zapaljenim bakljama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Policija se pobrinula da ne dođe do težih posljedica. Deset policajaca koji su dežurali nisu se usudili umiješati, ali je ubrzo stiglo 50-ak specijalaca koji su sredili agresivne navijače, a neke su i uhitili.

Pojedini svjedoci vjeruju da je tučnjava bila dogovorena. Navijači Hajduka jučer su išli na derbi s Dinamom, dok su Riječani putovali na susret protiv Zagreba.

Privedeno 148 osoba

Zagrebačka policija je izvijestila su u sukobu na odmorištu Desinec lakše ozlijeđene dvije osobe kojima je pružena liječnička pomoć u KBC-u Sestre milosrdnice. Prije, za vrijeme i nakon utakmica Hajduka i Rijeke u policijske prostore dovedeno 148 osoba.

>> Evo kako je bilo na Maksimiru uoči derbija

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija