Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I OZLIJEĐENIH

Masovna tučnjava Torcide i Armade: Letjele boce i baklje

Torcida
Policija na naplatnoj postaji Lučko dočekuje navijače Hajduka, Luka Stanzl/PIXSELL
27.05.2013.
u 10:32

U sukobu je sudjelovalo više od 100 navijača, a nekoliko je osoba zadobilo teže ozljede. Svjedoci su ispričali da je tukao tko je koga stigao, letjele su boce i drugi predmeti.

Masovna tučnjava navijača Hajduka i Rijeke izbila je u nedjelju oko 16.50 na odmorištu Desinec na autocesti Rijeka-Zagreb.

U sukobu je sudjelovalo više od 100 navijača, a nekoliko je osoba zadobilo teže ozljede. Svjedoci su ispričali da je tukao tko je koga stigao, letjele su boce i drugi predmeti, a navijači su se gađali i zapaljenim bakljama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Policija se pobrinula da ne dođe do težih posljedica. Deset policajaca koji su dežurali nisu se usudili umiješati, ali je ubrzo stiglo 50-ak specijalaca koji su sredili agresivne navijače, a neke su i uhitili.

Pojedini svjedoci vjeruju da je tučnjava bila dogovorena. Navijači Hajduka jučer su išli na derbi s Dinamom, dok su Riječani putovali na susret protiv Zagreba.

Privedeno 148 osoba

Zagrebačka policija je izvijestila su u sukobu na odmorištu Desinec lakše ozlijeđene dvije osobe kojima je pružena liječnička pomoć u KBC-u Sestre milosrdnice. Prije, za vrijeme i nakon utakmica Hajduka i Rijeke u policijske prostore dovedeno 148 osoba.

>> Evo kako je bilo na Maksimiru uoči derbija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije