Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVKO SE NAGRADIO

Mamić si priuštio bentley koji stoji 2,1 milijun kuna

'25.03.2010.,Zagreb,Hrvatska - Stadion u Maksimiru.Automobil Bentley kabriolet parkiran ispod zapadne tribine Maksimirskog stadiona. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
25.03.2010.
u 19:54

Recesija, što je to? Dinamo ima novu bebu. Prinova se zove bentley, no nitko u klubu ne želi reći tko je tata tom ljubimcu.

Riječ je o automobilu koji se jučer pojavio pod zapadnom maksimirskom tribinom. Luksuzno izdanje kabrioleta, sa žućkasto-smeđom kožom iznutra, stoji pravo malo bogatstvo.

– Auto je moj – kazao je Robert Palić koji ga je i čistio.

No, teško da je vozač Zdravka Mamića zaradio toliko da bi mogao kupiti automobil kojemu je cijena debelo iznad milijun kuna. Juri 312 kilometara na sat, ima 552 konjske snage...

Bentley continental GTC luksuzni je kabriolet engleskog proizvođača. Pokreće ga moćan 6-litreni motor sa 12 cilindara. Postiže brzinu od 312 km/h. Cijena novog modela je 2,190.000 kuna. Manje od deset Hrvata ima bentley u svom voznom parku, a u našoj državi su samo dva takva modela.

No, parkiran pod maksimirskim zapadom nije baš siguran, s obzirom na to da ondje otpadaju dijelovi tribina.

Ključne riječi

Komentara 32

EU
EUfan
21:20 25.03.2010.

Mi da mu popravljamo stadion, a on nama prst u oko.

MA
maklin
21:46 25.03.2010.

to smo sve mi platili bez brige, lako je trošit naše novce a kad klub treba platiti porez onda nema ništa od toga jer maminjo kupuje Bentley.

DO
doktorica
08:30 26.03.2010.

lopov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije