Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I on odlazi u Rim

Josip Elez ide u Lazio, Hajduku 400 tisuća eura

'08.11.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - 10. kolo Prve HNL za juniore, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Josip Elez i Jozo Simunovic.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Marko Prpić/Pixsell
10.07.2013.
u 19:29

Stoper od 19 godina odigrao je tek nekoliko minuta za prvu momčad i već je otišao

Hajduk se ipak odlučio na prodaju 19-godišnjeg stopera Josipa Eleza u talijanski Lazio. Dugo je na stolu stajala talijanska ponuda, Hajduk je kalkulirao, ali nije uspio podići cijenu i Elez ode za odštetu od 400 tisuća eura. Bijelima je prijeko potreban novac, ali ovo sliči na rasprodaju, a ne na prodaju. Stoper od 19 godina odigrao je tek nekoliko minuta za prvu momčad i već ode. Nema veze što je Lazio u pitanju, 400 tisuća eura stvarno je mizeran novac za dečka koji je prošao sve reprezentativne selekcije. No, to je Hajdukova realnost, Elez ide. Ionako nije bio u nekim ozbiljnijim kombinacijama Igora Tudora, na stoperskim pozicijama kod trenera bijelih u prednosti su Milović, Milić, Maloča, Nižić i Jonjić.

>>Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije