Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SPASIO ME NEMEC'

Ćiro operirao koljeno: Popucali su mi svi ligamenti...

'29.04.2012., Zagreb - Miroslav Ciro Blazevic uspijesno se oporavlja u Novoj bolnici nakon operacije ledja. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna FIlic/PIXSELL'
10.09.2013.
u 20:20

– Sine moj, otišli su mi svi ligamenti, strašno... Bio sam na rendgenskom pregledu jer mi je koljeno bilo natečeno – poručio je Ćiro.

Miroslav Blažević, naš legendarni trener, pao je i teže ozlijedio koljeno. Nekoliko je dana trpio bolove, a onda su ga poslali na operaciju.

– Sine moj, otišli su mi svi ligamenti, strašno... Bio sam na rendgenskom pregledu jer mi je koljeno bilo natečeno. Predložili su mi operaciju koju sam obavio kod dr. Nemeca. On je to obavio u skladu sa svojom reputacijom, kao najbolji svjetski stručnjak, spasio me. Sa svojim je timom obavio sjajan posao i sve opet sastavio kako treba – poručio je Ćiro.

Ćiro se dobro oporavlja i najavljuje nove pothvate.

– Sada sam opet onaj stari, idem u nove pobjede – rekao je Ćiro.

>> Ćiro: Mamić nije dao da budem uz Štimca! Zato sad ispaštamo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije