Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hitno u bolnicu

Ćiro Blažević završio na infuziji, iznenada osjetio bol u kralježnici

'22.04.2012., KB Dubrava, Zagreb - Miroslav Ciro Blazevic zavrsio je u bonici nakon jakih bolova u ledjima.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
23.04.2012.
u 07:20

Dramatična noć na nedjelju trenera svih trenera Miroslava Blaževića!

Iznenada ga je napala strahovita bol u donjem dijelu kralježnice, nije se mogao pomaknuti, pa ga je tajnica Ljubica Matanović u nedjelju prijepodne hitno odvezla na pregled u KB Dubrava. Zatekli smo ga na odjelu neurokirurgije, pogrbljenog, tek je bio primio injekciju protiv bolova...

– Uspaničio sam se, nikada nisam doživio nešto slično! Bol u predjelu križa bila je neizdrživa, toliko da sam pomišljao na samoubojstvo! Naravno da sam probdio cijelu noć – pričao je Ćiro na bolničkom hodniku.

Primio ga je dr. Damir Tomac te nakon duljega pregleda i razgovora s Ćirom dijagnosticirao samo pad imuniteta.

– Sve je to na nervnoj bazi jer s kralježnicom nikad nisam imao problema. Sad ću sat vremena na infuziju, da me malo vrati u život, pa ću biti k'o nov. I nemojte o tome pisati, sad će to biti voda na mlin onima koji su protiv mene, koji me ne žele za izbornika – dodao je 77-godišnji Ćiro, poskočivši nekoliko puta kao mungos kako bi dokazao da je potpuno fit.

Naravno da je Blažević i dalje kandidat broj jedan za novoga šefa reprezentacije, Mamićev kandidat, što ga stavlja u poziciju favorita. On se u srijedu vraća u Iran, završiti posao u Mes Kermanu, a potom je na dispoziciji HNS-u... Odmah nakon izlaska iz bolnice Ćiro je posjetio Nogometni centar Maksimir, igralište u vlasništvu njegova sina Miroslava, gdje je jučer obilježeno deset godina od otvaranja. Posrijedi je prvo igralište s umjetnom travom u Hrvatskoj, na kojemu vježbaju dječaci iz nekoliko klubova. S ovog je igrališta lansiran i najbolji igrač i strijelac juniorske lige, hajdukovac Tomislav Kiš, inače bivši član Croatije Sesvete.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
10:06 23.04.2012.

previse je slusao josipovica

LU
lutomirski
07:42 23.04.2012.

mene samo zanima dali je Ciro morao cekati na hitnoj ????

DU
dugoprugash
07:33 23.04.2012.

Popraviti grešku u naslovu hitno. Izgleda (ili bolje reći iygleda) kao da štedite na lektoriranju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije