Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PR članak

Dođite na 5. Čigra Limač kup, bit će 1000 boraca

Čigra Limač kup
Foto: PR FOTO
1/5
02.05.2014.
u 16:04

Jubilarni, peti Čigra Limač Kup okupit će 8 zemalja sudionica, 60 klubova i preko 1000 natjecatelja koji će pokazati svoja znanja i vještine u jedinstvenom taekwondo natjecanju koje će se održati 11. svibnja ove godine u Zagrebu, u dvorani Sutinska vrela

Ove godine, 11. svibnja (nedjelja) s početkom u 9.30 sati u dvorani Sutinska Vrela u Zagrebu peti put se održava Čigra Limač Kup u organizaciji Taekwondo kluba Čigra.

Pod pokroviteljstvom grada Zagreba, Hrvatske turističke zajednice te Turističke zajednice grada Zagreba, očekuje se oko 1000 djece natjecatelja u dobi od 4 do 10 godina iz Hrvatske i brojnih susjednih zemalja (Slovenija, Srbija, BiH, Mađarska, Kosovo, Slovačka, Italija).

Foto: PR FOTO

Čigra Limač Kup jedinstveno je natjecanje u regiji za najmlađe dobne skupine taekwondo sportaša sa snažnim ciljem promicanja nenasilja, usmjeravanja djece od najranije dobi na sportsko druženje te uključivanje djece s posebnim potrebama u sport.

Foto: PR FOTO

-Želimo da se svaki natjecatelj osjeća posebno i da za sudjelovanje dobije medalju. Smatramo da izreka "Važno je sudjelovati“ nije samo prazna fraza nego da se na taj način potiču i nagrađuju sportske aktivnosti, posebice mladih naraštaja. Naravno, ipak moramo dodatno nagraditi najbolje rezultate i izvrsnim natjecateljima osigurati uz medalje i prigodne poklone, a najboljem klubu i pobjednički prijelazni pehar – izjavio je Danijel Bursać, trener i organizator.

Ove godine Čigra Limač Kup za posjetitelje i sudionike pripremio je i iznenađenja u obliku gostovanja poznatih boraca i sportaša - svoje gostovanje najavili su sestre Ana i Lucija Zaninović, Marina Sumić, Filip Grgić, rukometaši CO Zagreb, Goran Čolak i brojni dr. osobe iz javnog života.

Organizatori i natjecatelji pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu i podrže mlade nade taekwondoa te provedu zdravu i zanimljivu nedjelju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?