Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najčešće greške

TOP 4 savjeta kako popraviti greške u šminkanju

šminkanje make up
Foto: Shutterstock
1/11
19.08.2016.
u 10:49

Ne brinite, nije potrebno uzeti vašu omiljenu micelarnu otopinu i cijeli "posao baciti u vjetar". Evo nekoliko savjeta kako "spasiti" stvar i popraviti što se može..

Spremanje za izlazak ženama oduzima poprilično vremena. Ako je "u igri" i neki važan susret, žena će uljepšavanju posvetiti još više vremena. Da svaka bora na njenom licu ili nesavršenost bude skrivena, a njeni aduti istaknuti.

No, što napraviti kada pri šminkanju uočite da nešto niste napravili kako treba? Ne brinite, nije potrebno uzeti vašu omiljenu micelarnu otopinu i cijeli "posao baciti u vjetar". Evo nekoliko savjeta kako "spasiti" stvar i popraviti što se može..

Previše pudera

Ako je na vašem licu previše pudera, uzmite vodu u spreju i poprskajte lice. S jednom rukom prekrijte oči kako ne biste razmazali sjenilo i maskaru na vašimočima. Nakon toga uzmite maramice ili blazinice i lagano upijajte višak pudera s vašeg lica. Provjerite da na pojedinim dijelovima puder nije ostao neravnomjerno nanesen.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Pretamni ruž

Ako ste se na opčetku odlučili za neku tamniju nijasnu ruža, ali onda ste se predomislili, ne očajavajte. Tamni ruž lako ćete ukloniti s usana tako da uzmete pamučne blazinice i natopite ih tekućinom za skidanje make up-a ili kokosovim uljem. Ako niste kod kuće i u mogućnosti to napraviti, preko tamnog ruža nanesite svjetliji i sve zajedno pobrišite s usana maramicom kako biste uklonili tamni pigment.

Previše iscrtane obrve

Lako je zeznuti stvar s obrvama, posebice ako ste u žurbi. Ako ste pretjerali, posegnite za sredstvom za uklanjanje šminke ili toplom vodom ako vam odstranjivač make up-a nije pri ruci. Nikako nemojte koristi ulje za korekciju obrva jer će se pigment još jače upiti i može iscuriti na vaše savršeno uljepšane oči.

>>Kako izgledate u 7 ujutro, a kako u 19h? Pogledajte ovo...

>>8 jednostavnih make-up trikova koji će vam pomoći da izgledate manje umorno u trenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije