Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdansko razdoblje

Pokloni osjećaj radosti

dm
PR FOTO
16.11.2016.
u 15:08

Glade i dm pozivaju sve da šire radost tijekom blagdana, osobito onima kojima je solidarnost najpotrebnija. Sudjelovanjem u humanitarnoj akciji daruju dio sredstava za pomoć starijima i nemoćnima.

Blagdansko razdoblje je doba darivanja i brige za bližnje, a starijim i nemoćnim osobama vrlo često nedostaje upravo pažnja i kvalitetna skrb. Glade i dm vjeruju da se u blagdansko vrijeme nitko ne smije osjećati usamljenim i zanemarenim, stoga je pokrenuta humanitarna akcija, s ciljem pomoći starijima i nemoćnima diljem Hrvatske koji nisu u mogućnosti primati valjanu skrb u organiziranim domovima. Naime, ovom inicijativom pomaže se neprofitnim udrugama koje nesebično pružaju pomoć ugroženim starijim i nemoćnim osobama u njihovim domovima. Uz pomoć pri vršenju osobne higijene, čišćenju, dostavi toplih obroka, distribucije lijekova, odjeće, obuće, kućnim popravcima i sl., pružaju im i ono najbitnije – osjećaj ljubavi i sigurnosti.

Svi koji žele pokloniti osjećaj radosti ovih blagdana mogu biti dio ove pozitivne priče kupnjom bilo koje Glade svijeće u razdoblju od 01.11. do 31.12.2016., čime Glade i dm daruju 3 kn za pomoć starijima i nemoćnima. Sudjelovanjem u ovoj inicijativi građani imaju priliku donijeti osmijeh na lica starijih i nemoćnih te im omogućiti da osjete svu toplinu blagdana!  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije