Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završena kampanja Hippy Gardena i dm-a "Ono što doista jesam"

Lucija Slivar novo je zaštitno lice Hippy Gardena

Lucija Slivar
Foto: PR FOTO
1/4
27.04.2016.
u 12:38

Lucija Slivar iz Daruvara novo je zaštitno lice predstojeće kolekcije Hippy Gardena koja se očekuje u svibnju zahvaljujući pobjedi u natječaju Hippy Gardena i dm-a „Ono što doista jesam“.

U ponedjeljak, 25. travnja među 50 djevojaka, Luciju Slivar su odabrali članovi žirija: dizajnerica i kreativna direktorica brenda Hippy Garden Đurđica Vorkapić, ambasadorica Hippy Gardena Petra Bianco Friganović, vlasnica modne agencije Talia Tihana Harapin Zalepugin, pjevačica i spisateljica Anđa Marić, predstavnica dm-a Đurđica Sedlić i modni fotograf Šime Eškinja.

Sve djevojke koje su u proteklih mjesec dana kupile dva proizvoda iz Hippy Gardenove linije Pure & Natural u prodavaonicama dm-a imale su priliku sudjelovati u natječaju kampanje „Ono što doista jesam“.

Pred žiri je bio postavljen zahtjevan zadatak, a odličan odaziv samo je otežao situaciju. Nakon velikog broja pregledanih prijava pristiglih iz cijele Hrvatske, žiri sastavljen od renomiranih modnih stručnjaka je u predselekcijskom krugu odabrao pet finalistica – Antonela Pripuz, Antonia Knežević, Kristina Čuljak, Monika Čataković i Lucija Slivar.

One su se još jednom predstavile u ponedjeljak na završnom eventu u Showroom-u Hippy Gardena.

Pobjednici natječaja Luciji Slivar ovo je jedinstveno iskustvo koje joj može pomoći u prvim koracima profesionalnog modelinga. Svoju prvu modnu priču započet će pozirajući istaknutom modnom fotografu Šimi Eškinji za ekskluzivni modni editorijal. Lucijučekaju nova iskustva i nezaboravni trenuci u modnom svijetu, a sve zahvaljujući priči koju su pripremili Hippy Garden i dm.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije