Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruka donacija koja spašava živote djece

Kupite paket Pampers pelena u dm-u i donirajte dva cjepiva protiv neonatalnog tetanusa*

dm
PR FOTO
06.12.2016.
u 12:21

Dosad ste kupnjom paketa Pampers pelena donirali 1 cjepivo protiv neonatalnog tetanusa. Time ste omogućili da, od početka kampanje, svake sekunde jedna majka i njezina beba dobiju cjepivo. Zajedno smo pomogli eliminitrati neonatalni tetanus u čak 19 zemalja diljem svijeta!

Nažalost, u 15 zemalja diljem svijeta neonatalni tetanus još je uvijek velika prijetnja životima tek rođenih mališana i njihovih majki. Pampers, UNICEF i dm od sada udvostručuju napore s ciljem eliminacije neonatalnog virusa - s jednim paketom kupljenim dm-u ovog prosinca donirat ćete dva cjepiva i zaštititi dvije bebe od neonatalnog tetanusa.

Neonatalni virus utječe na obitelji u najsiromašnijim dijelovima svijeta, a posljedica je nehigijenskih praksi koje se primjenjuju pri porodu. Nakon što se novorođenče zarazi tetanusom ne postoji pravi lijek tako da, u ruralnim područjima u zemljama u razvoju, no ta se bolest može lako spriječiti jednostavnim cjepivom.

Pridružite se borbi protiv neonatalnog tetanusa i kupnjom jednog paketa Pampers pelena u dm-u ovog prosinca osigurajte cjepivo za dvije obitelji. Pomozimo da još 67 milijun žena i njihove novorođenčadi koji su još uvijek izloženi riziku te bolesti dobiju prijeko potrebna cjepiva! 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije