Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrhunska kozmetika

Uz pomoć kisika do svježeg i sjajnog izgleda kože lica

njega kože
Thinkstock
21.04.2014.
u 15:31

Ova savršena kombinacija aktivnih sastojaka s molekulama kisika pomaže u očuvanju ljepote i mladenačkog izgleda.

Kojim tretmanom mogu postići svjež i sjajan izgled lica tijekom cijelog dana? (Matea, Rijeka)

Vanjski izgled reflektira naše zdravlje, a nezdrave namirnice i neuravnotežena prehrana uzrokuju umoran izgled, suh i ugasli ten.

U svijetu kozmetike terapeutski kisik slovi kao jedan od najvažnijih elemenata u borbiprotiv umorna izgleda, bora i nedostatka sjaja kože lica. Aparativno nanošenje kisika koriste najpoznatije hollywoodske zvijezde i u tome leži tajna njihova savršenog izgleda.

Kisik je bitan za stvaranje kolagena i elastina, djeluje poput daška svježeg zraka za umornu kožu na kojoj se najviše vide posljedice stresa, dugotrajnog rada, starenja i neurednog načina života. Uz aparativno nanošenje kisika u kombinaciji s matičnim stanicama koje su odgovorne za besprijekoran izgled kože, hijaluronska kiselina koži daje najveći postotak vlage, zatim vitamini A, C i E te najjači antioksidanti, peptidi.

Koža nakon tretmana izgleda osvježeno, zategnuto i na dodir je mekana i baršunasta. Ova savršena kombinacija aktivnih sastojaka s molekulama kisika pomaže u očuvanju ljepote i mladenačkog izgleda.

>>Riješite se strija uz ova 3 sastojka iz svake kuhinje

>>Laserskim tretmanom protiv crvenila i žila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije