Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remake 1. broja

Pogledajte kako je bilo na prvom rođendanu magazina Diva!

Diva
Foto: Diva
1/13
30.09.2014.
u 11:52

Za prvu godišnjicu izlaženja magazin Diva je napravio remake svog prvog broja: Tatjana Jurić na naslovnici, modni editorijal u seoskoj idili, snima Marko Grubišić. Baš je bilo lijepo

Ne možemo vjerovati da je prošla već godina dana – uzviknuo je netko, ne sjećamo se više tko, dok smo čavrljali u redakciji.

No doista, prije godinu dana, 5. listopada, uzbuđeno smo u rukama držali prvi broj svojeg magazina.

Foto: Diva

Petog listopada 2013. izašao je prvi broj Dive. Kao i tad, i sad će naslovnicu krasiti Tatjana Jurić

“Prvi Divin rođendan... Ovo moramo proslaviti!” bila je sljedeća inspirativna misao i svi smo veselo prionuli njezinoj razradi. Kako nam se odmah u rukama našla i prva Diva s lijepom Tatjanom Jurić na naslovnici, šefica je rekla: “A zašto ne bismo sve ponovili?

Ponovno Tatjana na naslovnici, ponovno snima Marko Grubišić, ponovno seoska idila, ovčice i kozice?

Foto: Diva

Snimanje jednog od stylinga na drvenom balkonu

”Ovdje smo spoznali još jednu snagu redakcije – stvarno nas nije teško motivirati kad je ideja dobra. I uključuje izlet, finu hranu i zabavu.Tatjana je odmah pristala, Marko je također bio za i tako smo se našli u Korablji Tišinić, prekrasnom izletištu obitelji Tišinić u Taborištu pokraj Petrinje.

Foto: Diva

Zadovoljan fotograf, sretan model:Tatjana i Marko

Naši domaćini vjerojatno često vide ovakve prizore – kad gosti oduševljeni prirodom sretno podcikuju na susret sa svakom životinjom pa ni mi nismo razočarali. Dok smo snimali editorijal, društvo su nam pravili jelenovi i srne, ljame Miško i Milka, tornjaci Linda i Šarko, a mačak Charlie iskoristio je gužvu i uvukao se u krevet jedne od soba koje se u Korablji Tišinić mogu unajmiti.

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

Miško, jesi za pusu? Ne, radije bih ovaj kruh... Na imanju žive jeleni, ljame, klokani, rakun, dikobraz, vijetnamski praščići, poniji, zečevi, ptice... Prava idila!

Podbacilo je jedino vrijeme, jesen nije sunčana kao lani, no to nije pokvarilo raspoloženje. Tatjana je stoički pozirala pod kišnim kapima, Marko i ekipa, vrlo profesionalno, nisu ni trepnuli. Vrlo ugodan prekid snimanja bio je tek poziv gazde Božidara da dođemo na ručak. A što reći?

Nakon zagrijavanja s višnjevcem i viljamovkom, juha s pravim rezancima, salata s povrćem iz njihova vrta, domaće krpice, kotleti sa šalšom... Ne znamo je li nas snimateljska ekipa gledala sa zavišću, ali redakcija je bila sretna što se punog trbuha nije morala dići od stola i nastaviti s radom. A kad je na kraju snimljena i naslovnica, počastili smo se bogatom tortom od borovnica iz slastičarnice Amelie... Što čovjek može više poželjeti od prve godišnjice?

Foto: Diva

Nije posljednja večera nego prva, i to u dugom nizu slavljeničkih koje su još pred nama! Slijeva nadesno: kreativni savjetnik Duško Vlaović, asistentica fotografa Jovana Kozić, frizer Ivan Klaić iz Ruže Kerastase, fotograf Marko Grubišić koji potpisuje našu prvu, a i obljetničku naslovnicu, zamjenica glavne urednice Andrea Široki, zvijezde dana urednica Dive i Diva Style magazina Tonkica Zlački i voditeljica Tatjana Jurić, novinari Karlo Pavlić i Eva Misirača, visažistica Ana Rajić, Divina urednica beautyja Ivana Vodogažec te asistentica stilista Mila Puljiz

>>Tatjana Jurić s kolegama s posla snimila navijačku pjesmu

>>Istrenirano tijelo plesačice Larise Lipovac u službi mode. Uživajte!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije