Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska premijera

Srebrna avantura modnog studia Link

Foto: Mare Milin
1/4
25.01.2015.
u 12:10

Modni studio Link dizajnerskog dvojca Ogi Antunac i Zorana Mrvoša ekskluzivno u Divi predstavlja novu kampanju jesen/zima 2015./2016. s kojom je u minimalizmu i estetski pročišćenom dizajnu otišao korak dalje te ih začinio rafinirani futurističkim izričajem

Kreativni dizajnerski dvojac Ogi Antunac i Zoran Mrvoš već dugi niz sezona kreira odjeću prepoznatljive estetike koju potpisuje pod zajedničkim brendom Link.

U novoj kampanji za sezonu jesen/zima 2015./2016. Link se oslonio na kreativno vodstvo poznate fotografkinje Mare Milin s kojom je dvojac dugo planirao umjetničku suradnju. Za iduću zimsku sezonu tako je napokon ostvarena modno-fotografska simbioza koja je zaživjela u najkreativnijem mogućem smislu.

Foto: Mare Milin

Ništa manje maštoviti nisu ni novi odjevni komadi pa je tako prepoznatljivost njihovih kolekcija s prevladavajućim zagasitim crnim i sivim nijansama ovaj put osvježena srebrnom bojom. Snažna skulpturalna nosivost novih Linkovih modela, gotovo ratničke ženstvenosti, donosi tako jedan drugačiji kod u vidu dominantnih hi-tech materijala po čemu je ova kolekcija zapravo i najprepoznatljivija uz uvijek zanimljivi 'patchwork' ili 'pieced work' koji su dizajneri prvi put koristili u radu. "Spajanje različitih materijala na različite načine u segmentima, ove nam je sezone bilo iznimno inspirativno", izjavio je dvojac koji se prepustio kreativnoj igri, što ih je odvelo u neke nove stvaralačke dimenzije.

Foto: Mare Milin

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš svoj rad predstavit će i u inozemstvu, točnije u Düsseldorfu, New Yorku i Moskvi. Osim nove odjeće koju potpisuju, tamo će ponijeti i posljednju kampanju čije je zaštitno lice mlada manekenka Valentina Kuzmić. Make up na Valentini djelo je Sanje Agić, za kosu se pobrinula Katica Topčić, a kultna zagrebačka tvornica Katran i ovoga puta poslužila je kao idealna lokacija za snimanje jer se pokazalo da taj prostor uistinu postaje inspirativno gnijezdo svih dosadašnjih LINK kampanja.

Foto: Mare Milin

>>Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš

>>LINK - moda za urbanu ženu koja juri užurbanim gradom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije