Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiliziraj i postani diva

Pogledajte kako je bilo na snimanju naslovnice Dive koju krasi nepoznata ljepotica

Nikolina Leljak, Diva
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
19.09.2014.
u 10:00

Uz zavodljiv Nikolinin editorijal ove subote čitatelji će se uvjeriti kako redakcija magazina želi svima omogućiti da iskuse finoću, biranost i nadahnuće malim i velikim stvarima

Modni magazin DIVA Style u suradnji s dizajnerskim dvojcem ELFS i Niveom izabrao je sretnu dobitnicu nagradnog natječaja “Stiliziraj i postani diva”.

Dobitnica je lijepa Nikolina Leljak koja je, kao i druge brojne čitateljice, u paketu s magazinom kupila i ekskluzivnu majicu “I’m beautiful ELFS DIVA” s potpisom modnog dvojca ELFS, powered by Nivea.

Dvadesetjednogodišnjakinja je osvojila odjevnu kombinaciju ELFS-a u vrijednosti od 1000 kuna, Nivein poklon-paket i snimanje vlastitog modnog editorijala.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Kako bi redakcija zahvalila brojnim čitateljicama na prijavi za nagradni natječaj, fotograf Franjo Matković snimio je i naslovnicu s Nikolinom u glavnoj ulozi te će ljepotica biti prva osoba na naslovnici DIVE koja nije poznata osoba.

Uzbuđena Nikolina nije ni sanjala što će je dočekati na snimanju.

– Dočekali su me frizer, šminker, stilist i fotograf. Bili su jako ljubazni i objasnili su mi kako će teći priprema i samo snimanje – rekla je Nikolina i na kraju priznala da je u jedinstvenom iskustvu beskonačno uživala.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Uz zavodljiv Nikolinin editorijal ove subote čitatelji će se uvjeriti kako redakcija magazina želi svima omogućiti da iskuse finoću, biranost i nadahnuće malim i velikim stvarima koje su stvarane da bi život učinile ljepšim.

>>Odabrana je 'Beautiful ELFS DIVA'! Sretna je dobitnica lijepa Nikolina Leljak

>>Zavest će vas provokativnim fotkama (i mirisom) da bi vam predstavili svoj prvi parfem: ELFS LOVE

>>Ljepotica Anita Dujić Veljača zablistala u neobičnoj haljini. Ukradi joj stil!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije