Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiliziraj i postani diva

Odabrana je 'Beautiful ELFS DIVA'! Sretna je dobitnica lijepa Nikolina Leljak

ELFS Diva
Foto: Pixsell
1/9
01.09.2014.
u 16:00

Nikolina je ovom pobjedom osigurala vlastiti modni editorijal koji ćete uskoro moći vidjeti u Divi, a nagrađena je i ELFS odjevnom kombinacijom po vlastitom izboru u vrijednosti od 1000 kuna te NIVEA poklon paketom

S namjerom da bude centar ukusa i inspiracija u sofisticiranosti na domaćem tržištu lifestyle tiskovina, magazin DIVA Style svojim nedavno izdanim prvim brojem osvojio je čitateljice.

Uz ovo specijalno ljetno izdanje brojne čitateljice kupile su ekskluzivnu majicu “Beautiful ELFS DIVA” s potpisom modnog dvojca ELFS po jedinstvenoj cijeni od 49,90 kuna.

Mnoge od njih pridružile su se i velikoj nagradnoj igri u kojoj su stilizirale Diva Style majicu, a sretna dobitnica je lijepa Nikolina Leljak.

Foto: Instagram

Dobitnica natječaja Nikolina Leljak

Nikolina je osvojila Elfs odjevnu kombinaciju po vlastitom izboru u vrijednosti 1000 kuna, vlastiti modni editorijal u magazinu Diva te Nivea poklon-paket.

Čitatelji su se tako uvjerili da redakcija magazina želi svima omogućiti da iskuse finoću, biranost i nadahnuće malim i velikim stvarima koje su stvarane da bi život učinile ljepšim ili barem da bi se o ljepšem životu moglo lakše maštati.

Foto: Instagram


Brend menadžerica Beiersdorfa Nataša Bagić, modni dvojac ELFS, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, s urednicom magazina Diva i Diva Style Tonkicom Zlački

U žiriju koji je izabrao sretnu dobitnicu vrijednih nagrada bili su brend menadžerica Beiersdorfa Nataša Bagić, modni dvojac Elfs, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, te urednica magazina Diva i Diva Style Tonkica Zlački.

>>Ljepotica Anita Dujić Veljača zablistala u neobičnoj haljini. Ukradi joj stil!

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mik22
14:02 03.09.2014.

usne su joj prirodne, a kaj se tice nogu - obratiti pozornost treba samo na nespretan kut slikanja. ;)

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:08 02.09.2014.

Ne bih zelio provocirati, ali cura s umjetnim usnama nije nimalo lijepa. Prosjecna je, ili cak I ispod prosjeka. Obrati li netko paznju na noge, vidjet ce I tu veliki problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije